icon

Bolesť v pravom boku a v podbrušku

zuzkazuzanka55
4. nov 2020

Dobrý deň, dnes som chcela ísť na vyšetrenie na gynekológiu, lenže dr má odmietla s tym, že nemám negatívny test. Áno nebola som na celoplošnom testovaní. Mám na to svoje dôvody. Neviem čomu pripisovať posledné dni silnú bolesť ktorú mám. Tak ak sa tu nájde dr ktorá by mi poradila budem veľmi vďačná. Prvý deň začalo bolieť v pravom boku brucha sem tam na pravej strane v podbrušku... Druhý deň to isté, viac ma to bolí pri nejakom prudkom pohybe, niekedy keď idem na wc a vyvíjam tlak. Vetry nemám zastavené, moč má nepáli. Tretí deň stále ten pravý bok, no dá sa to vydržať.. skomplikovalo sa to až po sexe keď som dostala veľmi silné kŕče v oblasti celého brucha najviac podbruško nemohla som sa ani vyrovnať..tlak v bruchu ako keby som mala zastavené vetry ...bolo mi na zvracanie a myslela som že odpadnem...v takých bolestiach som bola cca 15 minút... A postupne sa to uvoľňovalo tak do hodinky až nakoniec sa mi dalo zas normálne dýchať s tým že už má bolel len zas pravý bok...dnes ráno som sa zobudila s bolesťou už na ľavej strane....a celý deň sa mi to strieda raz práva raz ľavá strana. Niekedy podbruško....dnes mám 35 deň cyklu... väčšinou mám ms na 32-36 deň cyklu....snažíme sa o dieťatko druhý mesiac...fakt neviem čo za tým môže byť na akého lekára sa obrátiť...keby som takto len s príznakov vedela o čo ide tak aspoň dr by mi vedela poslať nejaký recept... ďakujem veľmi pekne kto dočítal až do konca.

Strana
z2
sladom
22. máj 2023

@kiki23 Dobrý deň. Prosím Vas, našli lekári pričinu Vašich ťazkostí? Mám rovnaké problémy ako vy. Tiež urobené kadejaké vyšetrenia, neprišli na nič a bolest pretrváva.

kiki23
22. máj 2023

@sladom dobrý deň, nie vôbec. Pred dvomi mesiacmi som absolvovala aj CT cko a nič. Všetko v poriadku. Už ma ide poraziť z toho. Rozmýšľam ešte, že skúsim antikoncepciu, či to nebude spôsobené hormónmi.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2