icon

Bolesť v spodnej časti vchodu do pošvy pri sexe

30. júl 2020

Dobry vecer, s priateľom som mala (17) pohlavný styk. Vzdy sme mali tak jedno kolo max. A medzi sexom sme mali prestávky 2-3 dni. Lenže teraz som nabehla na antiku (kvoli pleti aj nechcenému tehotenstvu) a nemala som chut na sex 2 týždne. Včera sme mali sex, tri kolá za sebou a bolo to trosku tvrdšie. Dnes ked sme chceli skúsiť zas tak prva poloha fajn a mali sme prestavku a led sme na to isli zas tak ma začalo bolieť keď do mňa vchádzal. Ale neboli ma vo vnútri ale vonku. Vo spodnej časti vchodu do posvy. Myslite si ,ze je to nieco vazne alebo...? Ďakujem za Váš názor, keď to bude pretrvávať samozrejme smer Dr. Len či by som sa podľa Vás mala ponáhľať.

sejan
30. júl 2020

Keď ste tu skúšali tvrdšie, nemohlo sa vám stať že by ťa trošku natrhol, malú ranku? Napadlo ma iba to keď hovoríš že ťa to bolo iba pri vstupe...

veronikaszabova
30. júl 2020

Bola si dost vlhka? Ci nesiel na sucho

simsalabim
30. júl 2020

Jednoducho podrazdene tolkymi kolami...

autor
30. júl 2020

@sejan práveže nic nevidím. Bolo to len vyburenie po dvoch týždňoch. Nebolo to až tak silne len trosku silnejšie ako klasicky vanilkový sex. A bolieť ma to začalo až dnes a vcera sme mali taky no

autor
30. júl 2020

@simsalabim myslite si teda ze to nieje nic vazne? Sexuálnym životom žijem sotva mesiac tak prepáčte ak sa pytam nevhodne 😫 len sa bojim ci je všetko ok a ci je to normálne.

@veronikaszabova je pravda ze som nebola úplne mokrá prirodzene ale lízal ma. Takze

simsalabim
30. júl 2020

Ja myslim, ze par dni abstinencie to spravi. Ak sa to bude zhorsovat, smer gynekolog, podrazdena pokozka je nachylnejsia na infekcie. Ak mas pocit, ze nieco treba robit, skus trebars multigyn actigel alebo obycajnu kalciovu masticku.

veronikaszabova
30. júl 2020

Chvilku pockaj, ak to bude pretrvavat, bez gynekologovi.

autor
30. júl 2020

@simsalabim uz som pouzila canestem a teraz vecer je to lepsie aj na dotyk. Samozrejme cely víkend vrátane zajtrajška abstinujem! :D

autor
30. júl 2020

@veronikaszabova jasne to mam na pamäti dakujem 😊