Bolesť vaječníka

19. okt 2023

Ahojte asi 2 mesiace pociťujem každý deň bolesť na pravej strane, neviem to presne lokalizovať či je tam vajecnik alebo čo, ako sú triesla tak vyššie . Bola som aj u gynekológa ale nič tam nenašiel, bála som sa hlavne cysty lebo pred rokom mi jednu vyoperovali nie som si istá ale myslím že to bolo na ľavej strane. Z prechladnutia toto asi nie je keďže to trvá stále, no zdá sa mi že cez menštruáciu som bolesť nepociťovala alebo to len šlo do úzadia pri beznych bolestiach počas nej. Neviem teda čo by to mohlo byt, nemáte skúsenosť ?

walentina7
19. okt 2023

Ja mám presne to isté rok. Vpravo dole. Gynekolog 5x a nic nevidel, Urolog 3x nic. Asi to bude bolestiva ovulacia lebo nastava to cca v 14 .den a trva az do menzesu, potom dva tyzdne pokoj. Ale mám stále na tej pravej strane mierny opuch. Neviem co to je a nic mi neostáva len asi tak dožiť.

autor
20. okt 2023

@walentina7 musím si to odsledovať že kedy presne ale príde mi to že skoro počas celého mesiaca 😃je to akoby taký tlak občas pulzujúce, nič hrozné ale stále to cítim tak neviem čo si myslieť

zemanova28
2. nov 2023

Ja mám to isté už to riešim z gynekologickou mesiac lebo je to dosť nepríjemné ale stále som sa nedopatrala že čo to je. Ak by si prišla na to čo to je daj vedieť😊 na sone nieje nič vidieť ale keď ma vyšetruje rukami trpím.

marciaaa
18. mar 2024

Dievcata zmenilo sa to u Vas? Prisli ste na nieco? Ci samo to prestalo? Podobne to je umna...uz pomlay dva mesiace....😔

zemanova28
18. mar 2024

@marciaaa no mne povedala moja Gynekologicka že keď sa to nezmení do 2 mesiacov že mi spravia asi laparoskopiu.