icon

Bolesti a výtok ako voda

18. apr 2021

Ahojte.Mám takú hlúpu otázku.Možno si o mne pomyslíte, že som švahnutá 😂, ale mám bolesti.To už neriešim, idem k lekárovi, ale celkom ma zaujíma, že či ste niekedy nemali vodnatý výtok.Priesvitný a tekutý.Stalo sa mi to dnes a ja som sa dosť čudovala.Ochutnala som to lebo to nijak nezapáchalo a chutilo to presne ako citrón.Možno vám to príde, nechutné, divné, ale chcela som zistiť, že či to nie je len voda z osprchovania sa čo sa mi samozrejme nestáva.
Mali ste tiež výtok ako vodu? Ak áno, tak prečo?

Poprosím aby ste si odpustili všetky hlúpe a ironické odpovede.Ďakujem.

petus998
19. apr 2021

Riedky vytok byva pri ovulacii aj bolesti mozu byt z ovulacie

luci_ba
19. apr 2021

Typ výtoku sa počas cyklu mení, je to prirodzené. Ja napriklad tesne po ms mavam "sucho", potom pri ovu ako vaječný bielok, potom je biely a hustejsi. Ale občas aj mavam vodnatý. Ak nič nesvrbi alebo nestipe, malo by to byt ok 😉

autor
19. apr 2021

@petus998 No lenže ja ovu nemám 😊

autor
19. apr 2021

@petus998 respektíve, nemávam ju vôbec.

iveta6868
19. apr 2021

Može to byť bakterialna vyginitida, O tom svedčia aj bolesti. takyto vytok vyvolala Gardnerella vaginalis.

akinom0077
19. apr 2021

kazda zena ma vytok a kazdy den, ziadna nie je sucha. Vytok nesmie zapachat, nesmie ta nic boliet, stipat, palit svrbiet, nesmie byt zeleny, hnedy, zty, moc husty🙂 Priesvitny alebo biely je dennou sucastou mnozstvo a hustota sa mierne meni pocas cyklu.

akinom0077
19. apr 2021

@luci_ba ja mavam sucho pred kramami aj po 🙂

akinom0077
19. apr 2021

@iveta6868 ano moze byt, ale vytok pri gardanelle zvykne aj pachnut a stipanie byva tiez sucastou...ale kazdy to moze mat inak

luci_ba
19. apr 2021

@akinom0077 kazda sme iná 😉

autor
19. apr 2021

Bola som dnes u dr, ale bola druhá a tá ultrazvuk nerobí.Kázala mi vysadiť na mesiac HAK lebo mám dva druhy bolestí.Jedna už asi pomaly ustupuje a druhú mám už mesiac a tú môže spôsobovať HAK lebo cítim niekedy ako keby som menštruovala tak slabo.
Takže sa nezistilo nič 🤷 a zobrali mi kontrolný ster na ureaplazmu ktorú som mala.

Sú to skôr nepríjemné bolesti než nevydržateľné.Ďakujem dievčatá, možno sa na ďalšej kontrole dozviem niečo nové.