Bolesti a výtok ako voda
Ahojte.Mám takú hlúpu otázku.Možno si o mne pomyslíte, že som švahnutá 😂, ale mám bolesti.To už neriešim, idem k lekárovi, ale celkom ma zaujíma, že či ste niekedy nemali vodnatý výtok.Priesvitný a tekutý.Stalo sa mi to dnes a ja som sa dosť čudovala.Ochutnala som to lebo to nijak nezapáchalo a chutilo to presne ako citrón.Možno vám to príde, nechutné, divné, ale chcela som zistiť, že či to nie je len voda z osprchovania sa čo sa mi samozrejme nestáva.
Mali ste tiež výtok ako vodu? Ak áno, tak prečo?
Poprosím aby ste si odpustili všetky hlúpe a ironické odpovede.Ďakujem.
Typ výtoku sa počas cyklu mení, je to prirodzené. Ja napriklad tesne po ms mavam "sucho", potom pri ovu ako vaječný bielok, potom je biely a hustejsi. Ale občas aj mavam vodnatý. Ak nič nesvrbi alebo nestipe, malo by to byt ok 😉
@petus998 No lenže ja ovu nemám 😊
@petus998 respektíve, nemávam ju vôbec.
Može to byť bakterialna vyginitida, O tom svedčia aj bolesti. takyto vytok vyvolala Gardnerella vaginalis.
kazda zena ma vytok a kazdy den, ziadna nie je sucha. Vytok nesmie zapachat, nesmie ta nic boliet, stipat, palit svrbiet, nesmie byt zeleny, hnedy, zty, moc husty🙂 Priesvitny alebo biely je dennou sucastou mnozstvo a hustota sa mierne meni pocas cyklu.
@luci_ba ja mavam sucho pred kramami aj po 🙂
@iveta6868 ano moze byt, ale vytok pri gardanelle zvykne aj pachnut a stipanie byva tiez sucastou...ale kazdy to moze mat inak
@akinom0077 kazda sme iná 😉
Bola som dnes u dr, ale bola druhá a tá ultrazvuk nerobí.Kázala mi vysadiť na mesiac HAK lebo mám dva druhy bolestí.Jedna už asi pomaly ustupuje a druhú mám už mesiac a tú môže spôsobovať HAK lebo cítim niekedy ako keby som menštruovala tak slabo.
Takže sa nezistilo nič 🤷 a zobrali mi kontrolný ster na ureaplazmu ktorú som mala.
Sú to skôr nepríjemné bolesti než nevydržateľné.Ďakujem dievčatá, možno sa na ďalšej kontrole dozviem niečo nové.

Riedky vytok byva pri ovulacii aj bolesti mozu byt z ovulacie