Bolesti a ženské problémy
Pekný večer. Prišla som sa poradiť možno niektorá máte skúsenosti. Trpim častými bolesťami pri styku. Je to na nevydržanie. Občas sa stane že to nebolí ale to málokedy. Psychikou to nezačalo no teraz už začínam mať blok a keď sa k tomu schyľuje tak už mám strach ☹ a časom to môže byť určite problém vo vzťahu.
@shades_of_life A nemôže za to suchá pošva? Možno by stačil lubrikant a bolo by po probléme. Ak nie, tak k lekárovi zájsť.
ake su to bolesti? vzadu v podbrusku? mavas aj bolestivu menstruaciu (moze ist o endometriozu)? alebo je to rezanie stipanie?
@pastelka99
@miriam439
@ivec16
U gynekologa som bola. Prvý krát mi povedal že to nič v podstate, teraz som bola na prehliadke a aj to vyšetrenie ma nenormálne bolelo. No nehovoril nič na to. Uvidím aké budem mať výsledky zo sterov a mám ísť ešte na USG. A mňa to práve všade bolí, nielen hlboko. Predtým ma bolievalo v podbrušku, ale teraz už hneď na začiatku. Sú to nepríjemné záležitosti toto :(
Ešte mi napadlo či to nemôže spôsobovať vnútromater.teliesko .
@shades_of_life moze, ak mas vnutromaternicove teliesko, tak to moze sposobovat, zavisi este aky typ telieska. Su zeny, kt. to doslovne vadi a sposobuje bolesti, niektorym to telo vobec neprijme a maju bolest totalne neznesitelnu a dalsie neprijemne priznaky, takze po case sa toho musia zbavit.
Tiez si myslim ze je to teliesko a ked to gynekolog neriesi zmenila by som ho. By som ho chcela vidiet ci by tiez nic nehovoril keby jeho zenu to tak bolelo. Moja kamoska odkedy ma teliesko v jednom kuse ma mykozy, cize sa skoro vobec nemiluju.
Vobec to nemusi z antiky. Ja prezivam to iste co ty.uz niekolko rokov. Na gynde som bola stale.vsetky vysledky v poriadku. Nakoniec na chirurgii,ze chronicky zapal slepeho creva (robili mi kontrastny rtg). Po operacii mi primar oznamil,ze som mala vsade zrasty.inak vajecniky a vsetko v poriadku. Mesiac som mala pokoj. Potom sa zrasty urobili asi znovu lebo mam take iste bolesti. Ale na operaciu uz nepojdem lebo aj tak to nema zmysel ked to do mesiaca bude take iste
@luslus No len mňa to aj zvonka boli nie len vnútri. A dnes ako som sa zobudila tak mám tuším zas nejaky zápal ešte k tomu. Fakt neviem z čoho iného.
A to sa zle číta že niekoľko rokov máš také problémy ☹ . A jasné nemôžeš stále chodiť na operáciu. Ako to zvládaš?
Mávala som tiež tieto bolesti byť tebou vymením lekára... mne lekár ani vyteri nemusel robiť.. Vyšetril má palpacne pytal sa kde to presne boli a diagnoza bola jasná. Zápal. Dal atb a prestalo. A raz má tak isto bolelo z vonka aj vo vnútri a doktor čo som mala predtým povedal že to nič neni... skončila som v nemocnici na atb priamo do žili.... výsledok akútny zápal väzív maternice...
@dominika7990 No začínam mať tiež pocit že asi budem meniť. Počkám ešte na výsledky týždeň a uvidím. Ale je to strašné, veď to nie je sranda tieto problémy. A to sa mi už viac vecí nezdalo u tohto dr...
@luslus A ty si skúšala aj iných lekárov?
Ja už aj z ďalších vyšetrení mám fobiu lebo je mi jasné že ma to zas bude bolieť....
@luslus toto je najhoršie keď sa ani nevie prečo.
Ešte aby sa človek cítil ako hypochonder a trpel ďalej...
@shades_of_life prave som sa zobudila a mam uplne krce. Mne to ide az smerom dozadu,cize dakedy ani wc neviem ist. A ked si sadam tak mi to vystreli zozadu dopredu

@shades_of_life ahoj, bolesti pri styku normálne nie sú, treba zájsť ku gynokologovi na vyšetrenie. Nič iné ti poradiť neviem