Bolesti po konizácii

weronka31
28. máj 2022

Ahojte, uz som zuufala! 27.4. Som bola na konizacii, dva tyzdne na to som zacala extremne krvacat a museli ma znova uspat a spalit mi tu ranu nanovo. Od vtedy mam bolesti v podbrusku, tak som znova bola na pohotovosti, zistili ze mam zapal a dali mi silne antibiotika. Bolest sa zmiernila, uz mi bolo fajn, ale dnes som dobrala poslednu tabletku a ked sa postavim z postele ma tak reze v podbrusku! Ale mala by som dostat menstruaciu, tak neviem ci to moze byt aj tym. Ide zo mna taky krvavy vytok. Ako sa vam zacinala mentruacia po tomto zakroku? Ja uz mesiac lezim v posteli a uz som z toho psychicky hotova!!!

nestastna21
28. máj 2022

Ja som mala bolesti, ale skôr tupé. Ostrá oblasť vraj všeobecne signalizuje zápal.

weronka31
autor
28. máj 2022

@nestastna21 ako dlho si mala bolesti?

nestastna21
28. máj 2022

Tak do najbližšej menštruácie. Potom sa to liečilo pomerne dlho, občas som krvacala po styku aj keď podľa gynekológa bolo všetko ôk. Po asi pol roku sa všetko vrátilo do normálu. Ale ak ta zere, to nie je ok. V pondelok si skoč na gyndu.

babydesire
29. máj 2022

@weronka31 ja som bola po konizacii ihned fit,,ked sa vyplavili oblbovaky mohla som normalne fungovat..nic ma nebolelo akurat ze mam zblbnuty cyklus odvtedy,no neviem ci to stym suvisy...uz je to vyse troch rokov