icon

Bolesti pri močení, pálenie, štípanie

9. apr 2022

Prosím Vás, vopred upozorňujem, že už som objednaná ku gynekologičke, lenže neskutočne mi je zle a mám obrovské bolesti, od včera ležím v posteli a dopujem sa liekmi, aby som čo najviac spala a nevnímala tú bolesť.

Takže, mám 20 rokov a už asi mesiac-dva mám bolesti pri močení, pálenie, štípanie, nutkanie močiť i keď mi močiť netreba, no a asi posledný týždeň-dva sa to zhoršilo natoľko, že ma pri sexe bolí podbruško, pri každom jednom príraze a je jedno či ide hlboko alebo plytko, proste to bolí, už kvôli tomu ani spolu nemávame sex, v podstate sme sa niečo ako rozišli/dali si pauzu, neviem, proste spolu nespávame ani nerobíme žiadne iné sexuálne aktivity.

Najhoršie je, že už som po sexe začala aj krvácať, už ani neviem kedy mám menzes a kedy nie, totálne to mám tam dole rozhádzané a bojím sa čo mi je, prosím Vás, viem, že cez modrý koník sa vyšetrovať a diagnostikovať nedá, ale ak niektorá máte rovnaké skúsenosti, napíšte mi, čo by mi mohlo byť, pretože ja už som toho toľko pogooglila, popísala si so známymi, s odborníkmi online, hocičo, už som zúfalá, už som dnes chcela ísť aj na pohotovosť, keďže moja gynekologička ma objednala na dosť neskoro, už neviem, jak to vydržím, no budem musieť.

Ak by Vám nejaké veci boli nejasné, že by Vám pomohli pri odhaľovaní mojej potenciálnej choroby, tak sa pokojne pýtajte.

Ďakujem vopred za pochopenie a za nesúdenie.

Strana
z2
nikol_l
9. apr 2022

Môže to byť silný zápal močových ciest ale niesom lekár. Tak ako ti tu píšu všetci, obleč sa a choj hneď na pohotovosť normálne, tá je 24h otvorená a vyšetria kompletne čo ti je aj nasadia liečbu. Hlavne preboha nečakaj a už vôbec nesexuj s partnerom🙏🙉 ten musí byť tiež bohovsky keď ho nezaujíma a nevidí, že ťa to zjavne bolí za prvé a za druhe sa na teba vykašle práve teraz keď tebe je najhoršie..Nerieš teraz brigádu, koník a pod. utekaj za doktormi a rieš si ZDRAVIE v prvom rade, viem o čom píšem👌. Veľa šťastia každopádne🍀

Strana
z2