icon

Bolesti pri pupku

dorota1991
24. dec 2017

Ahojte baby!
Potrebujem súrne poradiť. Moja menštruácia meškala vyše 50 dní, ale tehotná určite nie som. Potom som ju dostala. Trvala zhruba sedem dní ako vždy. Lenže pred niekoľkými dňami som mala bolesti pri pupku a na pravej strane brucha, potom to preslo a teraz ma boli v lavom podbrusku, ale len na dotyk. Je to vazne? Prosim nepiste mi komentare typu "Chod k doktorovi...." a podobne. Viem, ze by som mala zajst, ale su Vianoce a mne sa tolko penazi nechce zaplatit na urgente.

Strana
z3
matazirafa
25. dec 2017

@montemotherone Dorota už zrušila účet, nič vážne to asi nebolo

mikys1
25. dec 2017

@cacianka áno dali

xxxkatka
25. dec 2017

@kvetulienka253 tak ja ti môžem povedať, že sa nezmenilo poplatkami nič. To,že si mala šťastie a nečakala dlho bola skôr výnimka.

sasa1310
25. dec 2017

presne pre takéto prípady dali taxu 10 eur. Aby niekto 50 dní čakal na spasenie a potom sa na Štedrý deň zobudil, že aha, treba ísť na pohotovosť. Hm, tak nič v zlom, ale v takýchto prípadoch by som to dala všetkým si všetko uhradiť na vlastné náklady.
Slečna alebo pani sa mala rozhýbať na 48 deň a ísť pekne krásne najneskôr 22.12 k pánovi doktorovi s tým, že idú sviatky nech s ňou niečo robia

ema234
25. dec 2017

@katriona1 na pohotovost ma ist pravo kazdy clovek, a maju byt prijemne vybrali si taku pracu, tak sa maju spravat slusne

miskakyska
25. dec 2017

@matazirafa
prázdniny 😀...čo iné? 😀
...ešte tu takých bude🙏

katriona1
25. dec 2017

@ema234 však ho taky nikdo nevyhodil a co jsem videla nikdo na nej nekričel ani mu nenadával, ale normálne mu sestra rekla, že s tímto se chodí k obvodákovi, nemyslím si, že je neslušné nekomu ríct pravdu, to že se to mladému moc nelíbilo je další vec a ano každý má právo jít na pohotovost, no nebudeš nadšená až budeš čekat na chodbe s teplotujícím malým dítetem a doktor bude mezitím rešit bedara jednoho pubertáka

katka1981
25. dec 2017

Prajem ti aby to preslo a potom navstiv psychiatra.

katka1981
25. dec 2017

Nie som lekar, ale mozes mat zapal slepeho creva. Ked ri praskne, mozes zomriet, tak si vyber ci ti to stoji zato.

Strana
z3