Bolestivá hrčka pri klitorise

miirkka1
9. aug 2020

Baby boli ma 3den v blízkosti klitorisu taka hrcka vo velkosti fazule.Ta strana je aj cela cervena.Hrcka je myslim pohybliva.Citala som o Bartoliniho zlze,lenze pisu,ze sa nachadza pri vchode.Mate niekto skusenosti co tomoze byt?
Prisli sme na dovolenku na Slovensko konecne a neviem, ci ma zoberie hned niekto, ked mam zahranicnu kartu a nechcem deti tahat po lekaroch so mnou ak to nie je nic zle.

Dakujem

nikpa
9. aug 2020

@miirkka1 mna tiež hned napadla Bartolinka, ta je mäkká, bolestivá a okolie ak je zapalena je červené. Ked sa zapalila, bude to len horšie, hocikde na gynekologickom prijme ta ošetria, vycistia ti ju. Len to boli jak šlak ale da sa to vydržať, ihned po čistení sa ti uľaví.

miirkka1
autor
9. aug 2020

@nikpa skusim zajtra zavolat,dufam ,ze malinka vydrzi s tatom.Myslis,ze to je ta zlaza?Na tom obrazku tam to asi mam

nikpa
9. aug 2020

@miirkka1 ja som ju mala tak skor bližšie k zadku, na opačnej strane ako ty. Neviem ci aj tam v predu to moze byt bartolinka.

ukulela
9. aug 2020

Mne sa asi dva krát na takom mieste urobila hnisava vyrážka ako akné. Skúsila by som tea tree. A marí sa mi, či mi jedna sestrička neradilá kamilky alebo repík teplé. Bartoliniho by mala byť inde.

eliska13
9. aug 2020

@miirkka1 to môžeš mať zapálený chlpok po holení ja som tak mala, ale veľkosť fazule je dosť veľké.Ja som si to vytlačila a dezinfikovala

erika8383
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
24natalia11
21. aug 2021

@miirkka1 ahoj, ako si dopadla s tou hrckou v mieste ako je na obrazku? Ja mam momentalne taku istu na takom mieste a bojim sa co to je...mam to uz dlhsie len teraz obcas pocitujem niekedy bolest

miirkka1
autor
21. aug 2021

@24natalia11 preslo to.Ze nejaka zapalena zlaza to bola.Davala som na to gafrovu mast