Bolestivá hrčka v oblasti vaječníka

diana411
11. sep 2021

Dobrý deň,neviem nájsť žiadnu podobnú tému tak sa chcem opýtať či má niektorá z vás takú skúsenosť .
Mala niektorá z vás skúsenosť že v oblasti vaječníkov ste si nahmatali bolestivú hrčku?
V podstate už v noci som sa budila na to že ma bolí pravá strana a až ráno som si nahmatala tu hrčku a je dosť bolava občas mi to vystreluje do nohy.
Ďakujem.

kakarot
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viktorka124
11. sep 2021

Ehm ten prvý komentár.. pokiaľ viem, reklama a propagácia je tu zakázaná... Ale aby som odpovedala na otázku @diana411, nemohla by to byť väčšia cysta? Nemávaš s týmto problém?

diana411
autor
11. sep 2021

@viktorka124 ďakujem za odpoveď ,nie nemala som nikdy žiaden problém mám 27rokov a pred 5rokmi jedno tehotenstvo za sebou sekciou .A dá sa vôbec cista nahmatat?

viktorka124
11. sep 2021

Ja si myslím že ak je veľká tak možno aj hej, ale nie som lekár takže neviem. Občas sa to aj mne takto urobí ale väčšinou po pár dňoch sa to vstrebe. Neviem radšej skoč na gynu v pondelok.

diana411
autor
11. sep 2021

@viktorka124 keby že je u nás pohotovosť idem lebo niekdy mám takú bolesť že sa nedokážem postaviť resp.rozchodit nikdy som to nemala.a už vonkoncom nie boľavý hrčku ..môj gyn v našom meste robí až utorok ale v pondelok mu zavolám či ma vezme vo vedľajšom meste bez karty..Snažíme sa o dieťa viac mesiacov ale nedarí sa už som si dnes myslela že to bude mimomaternicové ale ovulka mi nedávno skončila a aj som si dnes robila test a negatívny takže to vylučujem.Rozmyslam nad zápalom ale zase nesvrbi nič ,vob c nič nezaznamenavam tak mi to príde divné ..a mám strašne tvrdé nafúknuté priam opuchnuté brucho chuť na jedlo nemám vôbec vyše týždňa mám hnačky už pred pár dňami som si vravela že musím ísť k obvodnej že není so mnou ok a teraz toto vôbec si to neviem vysvetliť.Cize mavas cisty?aj si nahmatala nejakú boľavu hrčku ?

viktorka124
11. sep 2021

Ja mám pcos, takže u mňa je to celkom bežné. Ja ani neovulujem

diana411
autor
12. sep 2021

@viktorka124 fu tak to ani neviem čo je to pcos

viktorka124
12. sep 2021

Syndróm polycystických vaječníkov. Nedozrejú mi vajíčka ale ostanú z nich malé cysty okolo vaječníkov. Je to hormonálna porucha.