Bolestivá ovulácia

13. aug 2023

Dobry den ja by som sa chcela spýtať možno to je blbá otázka ale fakt sa v týchto veciach nejako nevyznám, lebo som to nejako nesledovala viem len že som pri malej otehotnela dva dni pred plodnymi dňami. Pozerám sa na to len skrz tejto aplikácie ktorej moc neverím, ale asi dva-3 dni neviem presne dozadu ma začali dosť akože dosť bolieť prsia, hlavne citlivé okolo bradaviek a ked mi “naskočia” to boli ako fras. Pri malej som jediný príznak mala bolesti prs ale ešte 3 krát väčšie ako toto, vŕta mi hlavou že si môže byt ovulacia takto bolestivá že ma až takto bolia prsia alebo tehotenstvo skôr sa prikladám k ovulácii, len sa chcem spýtať vás máte aj vy takéto bolestivé prsníky a iné príznaky ked máte plodne dni ? Nesnažíme sa o bábätko aj keď viem že priateľ by chcel, ale nakoľko už chcem ísť do práce po rodičku tak som sa 21. objednala ku gynekológovi aby mi napísal antikoncepciu nehovorím že keby som tehotná že si dám babo zobrať to nie, ale ja sa na druhé necítim momentálne možno za pár rokov. Takže mám aj trochu strach

lucia851
13. aug 2023

Mňa nikdy pri ovulaciu prsia neboleli iba pred menzesom má bolievaju

trendyy
13. aug 2023

Mna tiez nie prsia ale zato podbrusko tak velmi ze ten najsilnejsi den ledva beham.

vanilkovazmrzka
13. aug 2023

To su velmi individualne priznaky… len na margo appky, ovulaciu ti vzdy da do stredu cyklu, nemusi to realne byt prave vtedy. Moze byt v skutocnosti aj skor, aj neskor, aj vobec nemusi prebehnut medzi dvoma krvacaniami…

ildiko36
13. aug 2023

Ja som nikdy necitila ovulaciu do 40r, len ked sa malý (3.dieťa)narodil po 40ke😰Od vtedy kazdý mes, ca 8h idem sa zblázniť od bolesti.

janulicka24
14. aug 2023

Ako kedy, ja niekedy ani neviem, ze ovulaciu mam, niekedy bolesti mam take, ze neviem co skor, vtedy si musim dat tabletku aby som v pohode mohla fungovat.
Hlavne neda sa riadit aplikaciou, ona to ukazuje presne v strede cyklu, ale kazdy organizmus je iny.

anketkarka
14. aug 2023

Ja by som to skôr tipla na tehotenstvo ako ovulaciu ☺️

autor
14. aug 2023

@anketkarka fuuu až ma striaslo 25 mám mať ms tak dúfam že príde, zdá sa mi že už bolia pomenej tak uvidíme 🫠

gdulskadarina
15. aug 2023

@anketkarka toto som si tiez raz myslela, ked som mala take bolesti, ale uplne zbytocne som panikarila 🙂 Bola som v ten mesiac vo velkom strese, cela nesvoja, tak aj ovulacia sa u mna podobne ozvala.

jana_vaj
16. aug 2023

@janulicka24 Jasné, že nedá veď tieto aplikácie oni to automaticky prepočítavajú na stred.
To je normálka, to aj ja mám takú stiahnutú, ale tou ovulkou sa riadiť nedá. To ja dnes už cítim a viem kedy u mňa prebieha.