Bolestivé hemeroidy
Dva dni ma trápia veľmi bolestivé hemeroidy. Včera a dnes som si dala raz denne sedavy kúpeľ z dubovej kôry, natieram dubovou kôrou a s procto-glyvenol a plus si dávam čapíky procto-glyvenol. Zatiaľ mi nič nepomohlo. Včera večer kombinácia kúpeľa, čapíkov a masti z dubovej kôry na chvíľu zabrala. Dnes už nie. Ako dlho ste sa vy liečili z bolestivých hemeroidov? Ja mám väčšiu hrčku von z otvora. Nedá sa mi ani sedieť ani chodiť. Liečim to 2 dni ale zatiaľ nič, tak preto ma zaujíma kedy liečba zabrala vám
@kity mám to druhý deň, nechcem so všetkým k lekárovi utekať. Možno tam skončím ale určite s tým nebudem bežať do nemocnice, skúsim vyliečiť sama keďže som mala hemoroidy už predtým. Zaujímalo ma len koľko asi trvá liečba
Určite Detralex.Ten pomôže.Tiež som vyskúšala to čo ty a nič tak nezabralo jak toto.A dali mi ho v pôrodnici po pôrode,lebo som nemohla ani sedieť pri kojení.
Na hemoroidy v akomkoľvek štádiu pomáha olej Fine- 6 . Olej z lekárne stojí cca 16-20 eur.

balzam na pery z LR, niekto mi to poradil a po troch dňoch nastalo zlepšenie a tiež som mala hrčku von.