Bolestivé natrhnutie po pôrode
Som 10 dni po prirodzenom porode, kde ma nastrihli (ta rana je v poriadku) ale aj som sa narhla do boku a tam sa mi rozostupil steh, kedze po 10 dnoch vypadavaju, rana sa zvacsila a teraz to boli/stipe. Nemate skusenosri co s tym?
chod s tym aj na pohotovost, ak sa ti rana zvacsuje, tak to proste nie je v poriadku a mozno ti s tym daco spravia. necakaj, ze sa to samo od seba zlepsi
Fakt by som s tým išla k lekárovi, možno ani tá pohotovosť by nebola odveci, lebo múže sa ti to ešte viac natrhnúť alebo nedaj bože zapáliť a budeš mať problém ešte väčší ako máš teraz
@simsalabim bola som u lekarky v piatok, no pondelok mam prist nalacno na kontrolu, pre pripad, ze by mi to zniba sili v narkoze. Ake to bolo prosim ta? Ako dlho trvala narkoza a nebolo ti zle?
@lylyjana mne to robili este v nemocnici, boli sme tam dlhsie, dcera mala silnejsiu zltacku. U mna boli vsak potom komplikacie. Narkoza trvala kratko, cca 10min., aspon tak mi povedali. Problemom bolo prebratie z nej. Nevedeli ma zobudit, mala som reakciu na nieco, cela som opuchla. Na izbu ma previezli az po niekolkych hodinach z Jisky a aj to som iba spala. Chodili ma kazdu chvilu kontrolovat a budit. Pamatam si az, ked ma zobudili podvecer, no podla spolubyvajucich to bolo asi 6.krat. Vzhladom na to, ze ma na salu brali o 9 rano, mi tak zmizol crly den. No a na druhy den rano ma pustili domov.

@lylyjana sla by som k lekarovi. Mne sa stalo to iste, ale v sitej rane a navyse som tam mala zapal. To mi museli vycistit v celkovej narkoze a znovu zasit.