Bolestivé prsia
Ahojte vopred vam dakujem za kazdu radu .. posledna ms mi zacala 30.8 a trvala 7 dni s tym ze prvy styk bol hned po ms a potomdalsich priebezne niekolko krat nesledujem si ovulaciu nakolko tomu nechavam volny priebeh.. ide o to ze posledne dva dni som si posozorovala nehoraznu citlivost prst ale taku ze som nemohla ani ma boku ležat.. a dnes rano mi bolo blbo .. len tak zo srandy som si urobila test hej viem ze je to nenormalne skoro a tam vid slaba druha ciarka taki duch ktori som krasne pri okne videla fotka mi to nevie zachytit.. no uz som si myslela ze som uplny blazon nic si s toho samozrejme nerobimm nesnazim sa nad tim stresovat a davat si falosne nadeje.. ale chcem len vediet ci niekto nemal podobnu skusenost ms mavam nepravidelnu..
@januska12323
@januska12323 hej hej pockam par dni a potom urobim test len som sama bola v soku ze uz teraz by bolo mozne vidiet nejaku ciarku lebo ak aj som ciarka bude len silniet

Testuj až v čase ms, najskôr o týždeň. Keby si mala príznaky z tehotenstva už by si videla aj čiarku.