icon

Bolestivé prsia a žilky

riusa221
20. jún 2016

Prajem všetkým krásny deň poprípade večer (neviem kedy to budete čítať 🙂..) Potrebovala by som naozaj pomoc. Mám 24 rokov, 2 zamĺčané potraty a žiaľ aj reumu na ktorú mám dosť silné lieky. Môj problém je takýto. Z času na čas sa stane že sa do mňa ľudovo povedané môj priateľ urobí. To by nebol problém ja chcem bábo aj keď sa bojím. Ide o to že pred niekoľkými dňa som mala MS iba deň a pol... Z toho raz zo mňa šla čistá krv ale to bola iba chvíľka a potom už iba slabulililinké špinenie. Niekoľko dní na to ma začali bolieť prsníky ale fakt veľmi..Nemôžem pre tú bolesť ani poriadne spávať lebo to fakt bolí. Všimla som si už aj žilky na jednom prsníku že ich mám silnejšie...Občas ma svrbia aj bradavky. Z liekov to zrejme nemám pretože tie nemajú takéto vedľajšie účinky a pred MS som tie lieky ešte nemala. Prosím Vás žienky viete mi niečo na tú bolesť poradiť ? Som už z toho zúfala..p.s. aj žalúdok ma nejako pobolieva ale to bude asi z liekov :D ... :( Vopred Vám ďakujem za každú jednu radu či názor. Prajem pekný zvyšok dňa. Držte sa babulky 🙂

candii
20. jún 2016

Neviem ako ti mame poradit.. sprav si tehu test

riusa221
autor
20. jún 2016

@candii Nuž asi som chcela iba nejaký názor pretože už minulý mesiac som dúfala že som tehu .. aj som mala pozitívne testy no žiaľ po páru dňoch som začala krvácať :( a bojím sa zasa sklamania..aj tak ďakujem 🙂

candii
20. jún 2016

@riusa221 .. mozno to tento krat vyslo .. treba mysliet pozitivne. Skus si spravit test 🙂

riusa221
autor
21. jún 2016

@candii skúsim samozrejme len asi počkám do príchodu najbližšej MS ... len ja ani neviem kedy ju čakať keď je taká nepravidelná :D :(

biba79
21. jún 2016

riusa221 isto to skus a sprav si test, nebudes sa aspon nervovat. My sa uz roky snazime. A minuly mesiac ma boleli prsia asi 10 dni , nervovala som sa a az potom som si spravila test a bola som tehotna. 😉

riusa221
autor
21. jún 2016

@biba79 nuž ja som mala naposledy MS tak že mi meškala 2 týždne a mala som aj ducha na teste...potom sa spustili mesiačiky..a teraz 9.6. som mala mesiačiky 1 a pol dňa a podotýkam bolo to strašne slabé špinenie veľmi ale fakt veľmi slabučké...až na jednu výnimku..raz som sa utrela a mala som silnejšiu krv ale to bolo iba raz a na vložke nič... a ako som podotkla trvalo to deň a pol..teraz ma pobolievajú prsníčky už niekoľko dní...teda už asi týždeň---a zrejme sa aj zväčšili pretože si už nevidím také strie na prsníkoch aké mi ostali po prvých tehotenstvách .. zajtra idem na gyndu tak uvidíme 🙂

biba79
22. jún 2016

@riusa221 tak veru choď, aj ja idem zajtra na kontrolu (6+4tt), hadam už niečo uvidíme, minulý utorok som mala gestačný vačok 1.1 cm to som bola 5+2tt, drž sa 😉

edn
22. jún 2016

@riusa221 niektore zeny krvacaju cele tehotenstvo, takze by som sa toho nedrzala.. napr. moja babka ma 4 synov a pri vsetkych mala menstruaciu stale..

riusa221
autor
22. jún 2016

@biba79 @edn no žienky je to tam...🙂 mám gestačný vačok..5tt a 5 dní.. o dva týždne idem na kontrolu či bude všetko tak ako má byť...mám strach ... aj sa teším...no neviem ako by som to zvládla keby som mala prežívať to čo pri prvých dvoch :( ... biba a tebe gratulujem samozrejme a držím palce 🙂

edn
22. jún 2016

@riusa221 gratulujem a drzim palce 🙂

riusa221
autor
22. jún 2016

@edn z celého srdca ďakujem 🙂 len prosím boha nech mi nevezme aj tento poklad :( ..som ešte iba na začiatku a už je tu táto vec ktorej sa neskutočne veľmi obávam...

biba79
22. jún 2016

@riusa221 moc moc gratulujem, opartuj sa 🙂 a vela spinkaj ak sa ti dá 🙂

edn
22. jún 2016

@riusa221 tak sa neobavaj..vsetko dopadne dobre, ale treba mysliet pozitivne - naozaj to pomaha 🙂

riusa221
autor
23. jún 2016

@biba79 biba prosím aj ty mi daj vedieť ako si dneska dopadla 🙂 a inak ďakujem 🙂
@edn máš pravdu samozrejme a ešte raz veľká vďaka !! 🙂

biba79
23. jún 2016

@riusa221 paráda, najkrajšia správa na svete , máme 7 mm a aj srdiečko malinke blikotalo ,na dnes mi určil 6+2tt, takže je medzi nami asi 3 dni rozdiel hehe sranda, dalšiu kontrolu mam o mesiac. Popravde nevedela som sa tejto kontroly dočkať a bála som sa po tych rokoch skušania všeliakymi spôsobmi. Mysli aj ty pozitivne a staraj sa o seba ako najlepšie vieš. 😉