Bolestivý sex a trhliny
Ahojte som rok po vysadení HAK. Mala som zle pečeňové výsledky a okrem toho som mala problémy pri sexe. Bolesti, robili sa mi trhlinky až ku konečníku, úplná nechuť k sexu.. prešlo to po vysadení. No teraz sa mi to vrátilo.. posledné dva mesiace som nemala plnohodnotný sex len samé skúšanie či to pôjde ktoré končí mojou frustráciou.
V hlave to nie je. Prípravim sa, teším sa nato, predohra, lubrikačný všetko je.. no už prvotné pocity sú silné pálenie a postupne štípanie kedy cítim že sa mi robia trhliny. Vôbec ma nič v tom momente nevzrušuje len citim ako veľmi nepríjemné to je. Chuť na sex vôbec nemám.. necítim vzrušenie.
Dokonca aj počas menštruácie keď si zavadzam tampón ma to bolí a spravila som si jednu trhlinku ktorá sa hojila takmer mesiac. Keď si sadnem na wc a koža sa natiahne tiež aj vtedy praskne.
Po vysadení HAK mi gynekológ predpísal ovestine krém ale necítila som zmenu.
Teraz k nemu pôjdem tiež ale zaujímalo by ma či si niektorá tiež prešla takýmto a či jej niečo pomohlo.
Som už zúfalá nemôžem žiť normálny život kde by ma to neobmedzovalo keďže ako som spomínala aj pri bežnej potrebe sa mi to deje a sex je už úplný extrém.. dáva mi to zabrať aj psychicky.
Podľa mňa trhliny nemajú nič s vysadením HAK. Nemáš nejaký zápal, mykózu?
@ibrunova vraj to mohla spôsobiť hak. Veľa hormónov a sliznice boli veľmi tenké a náchylné k poškodeniu..
No prešlo to keď som to vysadila...
Mykozu mávam raz za čas.. možno 2 krát za rok.. a zápal neviem o ňom
@ibrunova vraj to mohla spôsobiť hak. Veľa hormónov a sliznice boli veľmi tenké a náchylné k poškodeniu..
@anonym_autor A čo tak dať vyšetriť manžela , u nás to tak bolo tiež, Donekonečna som sa preliečovala ja a nakoniec sa zistilo že aj on potreboval atb a nejaké maste lebo to on do mňa zanášal.. To svrbenie a palenie a bolesť pri sexe.
@anonym_autor A čo tak dať vyšetriť manžela , u nás to tak bolo tiež, Donekonečna som sa preliečovala ja a nakoniec sa zistilo že aj on potreboval atb a nejaké maste lebo to on do mňa zanášal.. To svrbenie a palenie a bolesť pri sexe.
@majkabr môže byť. Ale myslím skôr že nie keďže sa mi to deje aj mimo sexu aj po mesačnej abstinencii v sexe. Ale určite ho dám skontrolovať nech to je vylucene
@majkabr môže byť. Ale myslím skôr že nie keďže sa mi to deje aj mimo sexu aj po mesačnej abstinencii v sexe. Ale určite ho dám skontrolovať nech to je vylucene
@anonym_autor obaja naraz by ste sa mali preliečiť
a počakť so sexom. Moj manžel bol na urologii mne zobral gynekolog stery, A potom jemu dali lieky a masť a ešte aj moj gynekolog mu poslal lieky a masť čo som uživala aj ja . Tušim sme museli byť mesiac bez sexu kym sa to nedalo do poriadku.
@anonym_autor ak ma partner velkeho 🍆, ani svatena voda ti nepomoze
@anonym_autor Dúfam, sex bude a kondómom, ak máš gynekologické problémy.
@anonym_autor Dúfam, sex bude a kondómom, ak máš gynekologické problémy.
@anonym_4202bc
@anonym_4202bc Problém je žiaľ niekedy aj v kondómoch že spôsobujú tieto zápaly.
ja som v zivote nemala hak, a šalela som podobne...vies kedy to preslo? Ked som brala antibiotika 3 tyzdne .../pre ine - ale evidentne aj to dole bolo bakterialne/. Daj si spraviť stery...Teraz uz ked sa to objavi, patlam si tam antibioticku mast...
@anonym_autor este by som skusila vysetrenie u urogynekologa, ci nemate problem s panvovym dnom.
Skus hematologiu, zrazanlivost krvi…ludom co maju problem s krvou sa zvyknu robit taketo problemy, trhliny modriny atd hlavne na citlivych miestach, kde je koza tenka…skus touto cestou aj…
Skusiť kyselinu hyaluronovú?
@anonym_autor veď ale teraz ju nemáš a robia sa ti zas trhliny, tak z nej to asi nebude. Máš obdareneho chlapa?
@anonym_autor veď ale teraz ju nemáš a robia sa ti zas trhliny, tak z nej to asi nebude. Máš obdareneho chlapa?
@anonym_0b5d53 áno z hák to nebude len som to chcela rozpísat ako to začalo . A nie nie je obdarený
@anonym_0b5d53 áno z hák to nebude len som to chcela rozpísat ako to začalo . A nie nie je obdarený
@anonym_autor známa to mala, stále sa liečila, donekonečna, lekár jej povedal, či náhodou manžel ju nepodvádza a aj tak bolo, furt jej niečo doniesol..
@anonym_autor známa to mala, stále sa liečila, donekonečna, lekár jej povedal, či náhodou manžel ju nepodvádza a aj tak bolo, furt jej niečo doniesol..
@anonym_5d460b to nie. Nemal by kedy. Sme stále spolu a v práci robí len s mužmi.

Podľa mňa trhliny nemajú nič s vysadením HAK. Nemáš nejaký zápal, mykózu?