icon

Bolestivý sex po sekcii

12. aug 2022

Som po druhom cisárskom, už po prvom sa mi zdalo , že som nejaká užšia dole a suchšia.. no teraz je to extrem. Chceli sme mat s partnerom pohlavný styk no nedalo sa. Extrémne to bolelo a dole som bola taka suchá , že každý pohyb jeho penisu bolel. Pri tom som bola vzrušená aj všetko.... prečo je to tak? Man s tým zájsť za gynekológom?

nikpa
12. aug 2022

Koľko máš od pôrodu? Mne sa to upravilo asi do pol roka. Čo je dosť keďže vlastne zo spodu som nemala nič narušené ako pri prirodzenom pôrode. Ale ja som to mala spôsobené asi aj tým, že keď mi zavádzali cievku do mechúra tak mi ju tam strčila sestrička ako nôž do mäsa 🤦 strašne ma to bolelo celú dobu a ešte som chytila volaky zápal a bola som na ATB. Celkovo ma bolelo dlho aj pri močení a sex neprichádzal do úvahy.

autor
12. aug 2022

@nikpa som tesne po skončení šestonedelia

pininka1
12. aug 2022

A dojčis este? Lebo ja som to mala kym som dojcila. Potom uz nie.

autor
12. aug 2022

@pininka1 áno dojcim. Ale len málo, keďže mam málo mlieka. Tak snáď to prestane keď prestanem dojčiť

nikpa
12. aug 2022

Tak to sa asi chystáš na kontrolu k svojmu gynekológovi, spomen mu to.

autor
12. aug 2022

@nikpa vďaka za radu

bembula
25. apr 2024

Ahoj pripájam sa nejak sme.to s partnerom nevydržali a hupli sme na sex . Som 3 týždne po sekcii. A isla som do sprchy sa umyť a palilo ma pri močení co dovtedy nebolo . Mate nejaké skúsenosti s týmto? Ďakujem