icon

Bolestivý sex po pôrode

damla
11. apr 2022

Ahojte,chcem sa spýtať na podobnú situáciu akú mám ja .....
Som 8 týždňov po pôrode 7 týždňov po šestonedelí som šla na kontrolu ku svojej gyn...
Vraj je všetko ok popôrodné poranenia sa hoja dobré,mala som vnútorné natrhnutie a vonkajší nástrih hrádze ...mala som cca 30 stehov aspoň tak mi povedali v nemocnici... pohlavný styk som nemala celé 600 nedelie až po kontrole u gyn+ týždeň sme ešte počkali,,,včera sme to chceli skúsiť no už len na prvý krát tá špička ma bolela zvnútra to cítim dosť úzke skúsili sme to z lubrikačným gélom no nedalo sa to tak sme prestali dosť ma to trápi ,chcem vás poprosiť o rady a skúsenosti budem rada ...

karhu
•
11. apr 2022

kamoska sa roztrhla vnutri, pozdlzne..zahojila sa to par tyzdnov, ale trvalo rok kym ju to pri sexe prestalo boliet..cize chce to trpezlivost

domka222
•
11. apr 2022

Nuž, dva roky po pôrode to ešte nebolo ok 🤐

zuzkaa1991
•
11. apr 2022

@damla ja si pamätám bolest pri sexe som mala vysse polroka...takze sme.sexovali asi raz za mesiac nepamätám ale.som.4r. Po porode a stale mam.problem.so sexom staci mensi zly uhol a citi. Bolest stehy netusim koľko som.mala.kedze nepovedala.lekarka mala som.silny opuch 2mes.som.si poriadne nemohla sediet.

damla
autor
•
11. apr 2022

@zuzkaa1991 ouu,pre nás pre ženy je to dosť nepríjemné hlavne tie bolesti a bola si šitá zvnútra? ....ja mám taký pocit že akokeby som to nebola ja tam dole taký iný pocit ☹️

zuzkaa1991
•
12. apr 2022

@damla ja neviem vobec ako co som bola sita lekarka nechcela povedať viem ze ma sili vyse 30min a to som vreskala vkuse muz.si myslel ze rodim.co ma počul na chodbe🤣🤣🤣🤣 a ja uz davno po porode.......viem len ze lekarka ze velku dieru mam ze musi zasit ci mi ma tak nechat ja od.boelsti ze ano 🤣🤣🤣 ale urcite musim mat stehny zvnutra jeden citim stale podla mna co.zalezi aky uhol manzel da pri sebe ;) ale.uz sa da.prve mesiace sme.isli.s kondomom a hovoril ze ani hlboko.nebol nonja som revala.od bolesti ;) mna tak rezalo.ci.jak.to nazvat.vchod hlavne zvysok potom ok.bolo....ale.kazdy mesiac lepsie bolo