Bolí ma podbruško a mám neobvyklý výtok
Akojte žienky...potrebujem poradiť...bolí ma podbruško 3 dni ..nadúva ma a výtok ktorý som jakživ nevidela...je biely a je to riadne veľa..ovuláciu som mala už dávnejšie a prsníky nabrali dosť na objeme..poradíte mi prosím? Ďakujem
moc nechápem tomuto.. nevieme čo to moze byť tak isto ako ty.. mozes byt prechladnuta, mozes mat traviace tazkosti, mozes ovulovať, mozes mať pms, moze sa ti spúštať menzes, mozes byt tehotná ak sa snazíte.... nevieme.. tak isto ako ty. No clue.
to mi pride ako jasne tehotenstvo
@amy2807 ja som momentalne tehotna a sledovala som každý jeden príznak ale veruže žiadne nafukovanie ani biely výtok som nemala.. ale každá sme iná
@snazilka_bio_mamka to skor tie prsniky ze nabrali na objeme--to je taky indikator dost jasny si myslim..
@sasika255 my to odkiaľ mame vedieť co ti je? Urob test keď si mala styk resp zajtra smer gyn
@amy2807 tak tie moje asi nefungujú správne :D bolia ma velmi ale sú uplne rovnaké ake som mala, ba čo viac sa mi zdajú menšie v podprde.. Ved nech si spravi pani test, toto takto je fakt hadanka, moze to byť hocico, nemusí ale aj moze byť tehotenstvo, to neive nik.
A myslíte si že test ukáže aj keď nie som deň pred krámamy?
@sasika255 skús. mne ukazalo 11 dpo (ovulaciu som mala ale potvrdenú )

test si si robila? ak ano a test vylucil tehotenstvo, navstivila by som lekara 🙂