Červené pupáčiky u muža vraj zo spoločného wc. Chytil niečo na wc, alebo mi bol neverný?
Ahojte mamicky. Zaujima ma Vas nazor. Muz bol na sluzobnej ceste. Vratil sa s tym ze ho svrbi tam dole. Mal same cervene puoaciky zapalene na zaludi. Natieral si to canestenom a preslo to. Udajne viacery kolegovci mali ten isty problem po navsteve spolocneho wcka. Prosim Vas je vobec mozne chytit nieco na wc alebo je to nevera? Dakujem za kazdy nazor
No, mne toto fakt nepride ako realne, este pochopim zenu, ked je na taketo nachylnejsia, a predsa si sada v kuse na wc, tak mlze dostat mykozu.
Este ak by v hoteli boli v nejakej virivke, ak by na to bol cas...
Ale z WC aby to chlap chytil, a viaceri, neverim.
Ja mavam kadeco casto a dokonca sme raz mali s muzom sex, nic mi nebolo a vecer uz biele povlaky, stipanie, svrbenie a on to nedostal. Resp. ja som mu mast dala, nech sa prelieci aj on, ale nemal ziadne prejavy a to ja som mala take, ze 2 tyzdne...
Niekedy maval take cervene pupaciky, tiez to bola mykoza, akoze nemusi to byt "horsie", ale ja by som bola dost podozrievava. Muz mi chodil kade tade po sluzobkach kedysi, ale nikdy s takymto neprisiel...🤔
Keby pouzival s kolegovcami rovnaky uterak tak to este pochopim, ale co si na tom wcku o co obtierali ked to maju vsetci to nechapem.... ako mozno este zo zanedbanej hygieny, pripadne mal celu dobu jedny trenky?? :D neviem.... akoze spytala by som sa nejakeho kolegu na to ci to bola ozaj pravda.... lebo je to veru divné. mas dovod mysliet si ze by mohla byt nevera?
Muži ťažko niečo takéto chytia z WC, ale obviňovať ho z nevery zatiaľ tiež nemôžeš. Ako dlho bol na tej služobke? Sú tie pupaky na jednom mieste alebo po celom penise?
No určite by som bola na pozore a ak budeš mať s ním sex tak len s kondómom, aj to neviem či by som. A asi by som ho donútila ísť k lekárovi, nech si to prelieci pretože nechceš to chytiť aj ty. A lekársku správu nech ti ukáže.
Tak to muz si vacsiu kravinu nevedel vymysliet, to je rovno ako keby sa priznal, to si robis srandu, ze sa pytas taku vec
Neviem si predstaviť, ako by to mohol chlap chytiť niečo zo spoločného WC. V skutočnosti aj žena, ktorá si aj sadne na misu, len zriedka niečo chytí.
Nejaké spoločne uteráky, vírivka možno... No najskôr intímny kontakt.
A ze odrazí viac chlapov to chytilo? Z ničoho nič? Neviem, mne to znie ako výhovorka, že "viac chlapov to malo".
Na tvojom mieste ho pošlem k doktorovi, aby tam zistili co to presne je. A vlastne tak aj budeš vedieť, či to ozaj ma "zo spoločného WC".
@mamulik10 raz som pozerala dokument o tom, že obavy z verejných toaliet sú úplne neopodstatnené, existuje len veľmi malá šanca nakaziť sa tým, že si niekde sadnete na wc... Omnoho viac baktérií sa nachádza napr. na mobilných telefónoch ako na záchodovej doske... Ak nemali na služobnej ceste wellnes, skôr sa nakazíte tam, tak ťažko povedať kde sa nakazil. (Ak to majú všetci chlapi, tak by som skôr povedala že si dali grupac s ľahkou ženskou, a wc použili ako spoločnú výhovorku pre manželky doma.. ja som dosť domýšľavá 😄 ale ty musíš najlepšie vedieť čo máš doma)
ako povedal jeden sexuológ, na WC môžeš chytiť veľa vecí, ale je to nepohodlné 😀
@mamulik10 este pred tym nez ti to zacne srotovat v hlave, by si si mohla spocitat kedy ste mali naposledy sex, ako dlho bol na sluzobke a kedy mu zacali tie pupaky.
Mozno ma len kvasinkovu infekciu od teba.
A to ze to maju aj kolegovia si vymyslel, lebo mozno nevie ze by si ho mohla niecim takym nakazit a myslel, ze to takto zakamufluje. 😀
Už ju hneď podviedol 🤪..možno si neumyl ruky,keď chytal 🐦...a niečo nachytal....jasné muži kadia po stojačky ...
Neboli niekde v bazéne? Ak jeden niečo doniesol,tak to mohli takto nachytať aj ostatný.
Nuz, ak to chytilo viac chlapov, tak urcite mali nieco spolocne, ale wc to nebolo 🙈
@mamulik10 nejdem chlapa ani obviňovať ani sa ho zastať...ešte ma napadlo či náhodou neboli ubytovaní v dákom pajzliku kde na posteli mohli byť nejaké ploštice alebo daka iná háved a kedže chlapi veľmi pri spaní neobľubujú pyžamo....mohol by to mať kludne aj na hrudi aj v gatiach...jednoznačne by som s ním zašla za kožnou nech sa ja vyjadrí ale ty s ním dovnútra.
na stranke zdravie.sk pisu, ze to moze byt aj antibiotikami. Kvasinky. Moze to mat od teba - alebo nemate sex? Ze si tehotna - co to znamena, ze nam nemusis vysvetlovat - lebo poznam zeny, co prave v tehu maju neskutocne problemy s infekciami. Alebo nemate sex? Lebo ja som ho mala, a vela.
No ale ked sa tak zamyslim - keby povedal, ze sa mu nieco vyhodilo a nechape preco, tak ok. Ale ked uz hlada vyhovorky a to take sproste - ze aj ostani kolegovci - asi by som mu to nezozrala. Stacila fajka.
https://www.zdravie.sk/poradna/50825/cervene-vy...
No neviem, ale gynekológ sa tiež nevyjadri jednoznačne, odkiaľ to chytil. Aj ženy keď chytia mykozu, niektorá to má z bazéna a iná to dostane pri zmene partnera.
Každopádne chlapi nie sú takí náchylní na infekcie a mykozy. Poznám len jedného chlapa (aj to viem len frajerky jeho kamosa) ktorý mal podobný problém ' svrbenie a vyrážky. No on spaval s nejakou romkou z osady a nakoniec sa musel normálne liečiť, lebo mu to neustupovalo. Ten typek je známy tým, že ho priťahujú romky (nie, nie tie slušne, čisté voňavé z VŠ...)
Keď si tehotná, zrejme ten sex teraz veľmi nemáte?
Asi na tvojom mieste nezistujem príčinu a nechcem vedieť pravdu.... pre tvoje dobro @mamulik10
@mamulik10 za na mali skôr spoločnú vírivku alebo bazén ako to, ze to chytil na WC. Alebo ak sú lepšie obdarený a pri veľkej potrebe môže byť aj to WC ako príčina. Úrcite by som ho poslala k Dr. nech mu zisti co to je a dá liečbu.
Inak zaujímavá debate... vychádza z toho,že len žena môže mať tam dole choroby...rôzne zápaly,mykózy, chlamýdie...hneď radíte aký prípravok má kúpiť....keď ma chlap ... hnusný neverný hajzel
Mohol z rúk nieco.dostat, hygiena, z wcka ako takého nic, jedine ze by.. Ehn... v kazdom pripade masť alebo rovno lekár a budete vedieť.
Malé červené bodky/pupaciky môže byť mykóza, bežná vec aj u mužov.. dá sa to vygooglit, môže jesť veľa sladkostí, alebo má umelinove slipy, alebo sa spotil.. nemusi to mať hneď z nevery, hoci ano tu môže chytiť aj od ženy.. teda príde mi dosť divné že tak vie čo majú kolegovia na penise, toto si neviem predstavit ako sa k tomu dostali.. 😳
@jana_eyre_2 toto by aj mňa zaujímalo, ze ktorý sa s tým v robote prvý pochválil

@mamulik10 ak vtákom vytierali pisoár alebo zachodovu misu, tak áno majú to z WC 🙃