icon

Chceme dieťa a nedarí sa

1anonym9
11. sep 2017

Ahojte, snazime sa s priatelkou uz asi posledny rok, posledne 3 mesiace vyraznejsie ale aj tak nic. Vrcholovo cvicim a podla zistenych informacii to moze mat vplyv na kvalitu spermii preto som zacal brat pregnyl ktory u muza kvalitu spermii a celkovo funkciu varlat zlepsuje...

Stale sa nezadarilo a to spime spolu aj 2x denne. Preto je tu moznost ze chyba nie je vo mne. Priatelka uz ale tehotna raz bola (cca pred 4 rokmi s byvalim ale bola na potrate). Posledny mesiac si kupila ovulacne testy a robila ich prakticky kazdy den ale ovulacia u nej asi nebola. Nikdy nebol ten prvy pasik dostatocne vyrazny... Menstruacia jej zvykne meskat, raz ju ma tak inokedy tak.

Co na to poviete, aky mate nazor?

ja_bb
11. sep 2017

Mne napadlo - Co sa tyka partnerky, bola na vysetreni? Niekedy vykyvy hormonov spravia svoje,pripadne ich nizka hodnota... To by sedelo aj na tie ovulacne testy,ze akoby "nefungovali"... oni funguju, (pokial ovulacia je) aj ked su ciarky mozno malo vyrazne,aspon u nas to neboli ziadne ziarive farby 🙂 My sme sa snazili vyse 9 mesiacov,pomohol az ov.test.

Drzim palce.

vilma7
11. sep 2017

Myslím že priateľka by mohla skočiť ku Dr. Po tom potrate mohlo dôjsť k nejakým zmenám, nepravidelný cyklus je tiež niečím spôsobený a ty ak chceš mať istotu, tak spermiogram to istí-zistiť kvalitu tvojho materiálu a potom to môžete riešiť ďalej podľa výsledkov.

ishkaa
11. sep 2017

ja by som radila, v prvom rade ty skocit na spermiogram, potom priatelka ku gynekologovi na komplexne vysetrenia...dovodom moze byt potrat, hormony, cysta, kadeco. plus by som sa nesnazila 2x denne, aj to moze byt problem, prilis casty sex..aspon co mne odporucal gynekolog je kazdy druhy den, aby spermie vyzreli.

libawet
11. sep 2017

@1anonym9 ak sa snažíte takmer rok a nič, treba navštíviť odborníkov, ktorých je na toto už požehnane. Rovnako aj Ty a aj partnerka. Ak už raz tehotná bola a Ty si tej mienky, že si OK, možno len vy dvaja spolu nemôžete mať deti, s inými partnermi možno áno, aj to sa môže stať. No určite treba jasne vedieť, na čom obaja ste - takže určite navštívte obaja odborníkov v tejto oblasti. Tiež sa prikláňam k @ishkaa - príliš častý sex, spermie nestačia dozrieť a Tvoj ejakulát ich vlastne neobsahuje.

mechurik
11. sep 2017

a neberiete niekto lieky na stitnu zlazu?tam potom to nici plodnost.
ale treba ist na spermiogram ake rychle su spermie.ak su ok je mozne ze partnerka nema ovulaciu v cykle.umele oplodnenie ci lieky na upravu uvolnenia ovul.vajicka a hlavne serte na to uvolnite sa a nesnazte sa potom sa nezadari.

a ked sa male narodi nevyspite sa par rokov normalne tak si uzivajte 🙂

mummy01
11. sep 2017

@mechurik lieky na stitnu "nenicia" plodnost. Normalizuju hormonalnu hladinu a otehotneniu pomahaju.

1anonym9
autor
11. sep 2017

Popravde moze to byt asi spermiami kedze za posledne mesiace som to nemal najdlshie tak mozno 2 dni. Inak kazdy den aj viac krat byva...
Skusim zaabstinovat a este tento mesiac ako bude mat ovulaciu ked se nazadarí tak pojdeme obaja na vysetrenie.

lilyianka
11. sep 2017

@1anonym9 ty na spermiogram,priatelka gynekologovi,sex raz za 2-3 dni....2x denne nema ziaden vyznam...
Ovulacne testy...niektore nie su bohvieco takze na to sa netreba spoliehat...priatelke lekar lahko povie kedy a ci vobec ovuluje a dokonca kedy sa mate snazit

jarka91
11. sep 2017

@1anonym9 skúšali ste s partnerkou niečo na prečistenie organizmu obaja ? Detoxikovať spolu a potom pripravky na podporu hormonalnej činnosti ... ?príprava na otehotnenie atd ... ?
Ak mate zaujem napište ss
Držim palce

1anonym9
autor
12. sep 2017

@jarka91 ale ake precistenie? 10000000 parom sa podarilo a žiadne olejčeky a trapny herbalife nepotrebovali...

miluna777
12. sep 2017

Tam asi nepomôže nič iné než skočiť ku doktorovi, ako radia baby vyššie, ty na spermiogram, priateľka ku gynekológovi. Čudujem sa, že sa zbytočne trápite a neurobili ste to skôr - možno sa vám nedarí iba kvôli nejakej somarine, čo sa dá vyriešiť raz dva. Držím palce.

libawet
12. sep 2017

@miluna777 asi je to tak, že človek toho lekára odkladá naozaj až pokiaľ nemusí a hľadá radšej iné chodníčky.

miluna777
12. sep 2017

@libawet Ale hej, ja to tiež chápem. Osobne som taká, že by som tam klopkala hneď po troch mesiacoch, lebo chcem mať istotu, že sa netrápime zbytočne. No každý sme iný a niekto má nervy silnejšie a až tak to nehrotí :D

jarka91
12. sep 2017

@1anonym9 napr tak trápne ako precistit telo od škodlivín a ťazkých kovov uzivat prirodne doplnky vyzivy na plánovanie rodiny - tehotenstva , nemyslím olejčeky a herbalife .
Ak si nedáte poradiť načo sa radíte..... chodte k lekárom

1anonym9
autor
13. sep 2017

spravne dam si poradit od lekara a nie od olejcekarov. Nic v zlom. K lekarovy som nesiel dlho preto lebo mi je velmi neprijemne masturbovat do pohara...

Inak lekar vravel ze to ze spermia dozrieva 2 dni je hlupost, oni dozrievaju 84 dni a nejak mi vysvetloval že postupne sa uvolnuju do ejakulatu. Sex moze byt hoc aj kazdy den a so spermiami bude vsetko OK len budu v mensom pocte ale moze to zasa kompenzovat casta intenzita styku...

jarka91
13. sep 2017

@1anonym9 prečo sa teda pýtate tu ? Neriešte len seba, riešte sa obaja.
Možno to nieje tak hrozne , podľa mna môze byt porucha hormonálna

evinkamaminka
Odpoveď bola odstránená
dadamelllie
Autor odpoveď zmazal