icon

Chlad a následná bolesť odspodu

10. okt 2020

Dievčatá prosím Vás, potrebujem pomoc. Vždy keď mi je čo i len trošku zima, začne ma to tam dole bolieť. Pociťovať som to začala len teraz ako sa ochladilo, veľmi mi to bráni vo fungovaní. Sú na to nejaké voľne dostupné tabletky alebo niečo? Bolesť vždy po chvíli keď sa zohrejem prejde lenže napríklad v škole nám nekúria a je mi tam veľká zima a bolí ma to. Prosím, pomôžte

karhu
10. okt 2020

jedine co na to pomoze su teple ponozky a gate, dobra obuv nech ti netaha na nohy, caj do termosky, na stolicku podsedak

autor
10. okt 2020

@karhu lenže ja som to takto nikdy nemala, zimy predtým som bola v pohode..

karhu
10. okt 2020

aj u mna to zacalo nahle, mozno malo zeleza, vitaminov, zle prekrvovanie, vek..?, chystam sa na preventivku, zbehni tiez, zatial fusekle

lenqua_12325
10. okt 2020

Močový mechur možno. Teplo sa obliekať, žiadne tangace a veľa vody pit.

autor
10. okt 2020

ježiš strašne to bolí aj teraz, nemôžem spať kvôli tomu

lenqua_12325
10. okt 2020

Teply čaj a skus si kúpiť Urinal. Teply sedavy kúpeľ a do postele

lenqua_12325
10. okt 2020

Ak ms aj ťažkosti s močením, ráno utekaj do nemocnice. Vysetria Moč

andreatytler
11. okt 2020

To sa chod dat urcite vysetrit. Ja odhadujem ze je to mechur.
A co tak ladvinovy pas pod oblecenie ktore je volnejsieho strihu alebo take tie hrejive naplaste? To by ta nezohrialo v skole?
Doma ja zelu zimu sedim pod super teplou dekou... je aj elektricka a niekedy si to veru zapnem... potom ale vzdy zaspim.

miadi
11. okt 2020

Chod k urologovi urobi test moču Mozno potrebujes antibiotika na specificku bakteriu preto sa ti to vracia .. a zozen si brusnice a pi vela tekutin

lauriema
11. okt 2020

Nos intimku vždy, teplé ponožky, čajík teplo sa obliekaj

simsalabim
11. okt 2020

A do skoly maly vankusik- podsedak na stolicku, aby si nesedela na studenom.

lea202
11. okt 2020

Ono je jedno, že si to doteraz takto nemala. No telo sa môže meniť každým dňom, takže byť tebou, začala by som sa poriadne obliekať a ak to bude aj napriek tomu neunosné, tak si zájde pre istotu na gyndu

budemmamca
11. okt 2020

Musis k lekárovi

suzie26
11. okt 2020

Nemáš to len v hlave ze vždy keď sa ochladí už dopredu vieš že to bude bolieť ? Ja mám v hlave tp že ked mi je zima na ramená že hneď ochorejem a jw to vždy tak 😁 nikdy som to nemala ale raz mi babka hovorila že sa najviac prechlada cez nohy a cez ramená a odvtedy pravidelne chorá keď si uvedomím že mám studené ramená

marticka85po
11. okt 2020

Tiez to mavam, takze od zaciatku oktobra do konca aprila tenke pancusky pod rifle a teple ponozky.ziadne hole krize a pod.

cacianka
11. okt 2020

V lekarni urologicky caj, nejaky sirup brusnicovy (ja su kupujem na jeseň preventívne) a teple pradlo. Ja si davam frote gaťky a tielko bavlna.

mikadooo
11. okt 2020

Predávajú sa také vrecká do kabáta na zimu, čo pukneš a začnú zohrievať. Možno by ti to pri akútnej bolesti mohlo pomôcť. Ale určite bež k doktorovi, môže to mať rôzne príčiny, určite sa nechaj radšej vyšetriť aj odborníkom. (Ja tie vrecká používam pri bolestivom menzese). Tento na foto som kúpila minulý rok v kiku za euro tuším. Držím palce ☹️☹️☹️.

mikadooo
11. okt 2020
autor
11. okt 2020

zase proste, cez deň v pohode, teraz to začalo bolieť jak fras, nedokážem spávať kvôli tej bolesti...