Chodenie po vonku naostro
Ahojte zienky chcem sa spytat chodievate po vonku naostro teda bez nohaviciek ? Lebo mne na gynde povedali ze nemozem nosit nohacicky lebo mam ekzem a kvasinkove ochorenie tak iba bez nohaviciek. Dakujem za kazde rady.
Tohto uchyla by uz mohli stopnut
Tiez nechapem preco by nemohla chodit na ostro. Ja nechodim, je mi to neprijemne. Ale moj chlap v lete vzdy len na ostro 😅😅😅
@jasminet jaaaj a ty si myslíš, že s takou infekciou na kupalisko ženy nechodia? No ver, že chodia... a s kdečím iným. Ja chodím tiež vonku na ostro... tu si naštuduj život v súlade s prírodou.... a skôr si myslím, že UVEDOMELA žena určite vie, že niečo nie je v poriadku a vie, čo má robiť. Tých neuvedomelých... ako si ty, sa to netýka... inak by si tu nedala tento zbytočný koment a nelajklo ti to ešte aj rovnako neuvedomelých 6 kusov. https://www.youtube.com/channel/UCJ_XJzsukkLLs3...
Kdesi v tých zaujímavých videách hovoria aj o chodení naostro a bez podprseniek.
@vikinka33333 zabudla si napisat, ze si tehotna, a ze si spotena po sexe, a rada masturbujes a uz sa bez veru prevetrat na vzduch 🤦♀️
mozu mi prosim zastankyne chodenia na ostro povedat, ako ma autorka (ak je to naozaj realna autorka s realnym problemom) chodit s mykozami a kvasinkami (rozumej s vytokmi) chodit a hlavne sadat si v sukni, nohaviciach? to akoze je bezne behat s mokrymi a zasusenymi flakmi na obleceni?
Hlavne ze múdra sa ozvala a staraj sa O seba a nie o nás každý nech si lajkuje co chce.
@vikinka33333 To Ti na gynde povedali? A si si istá? Nemohlo to byť akože napríklad len počas nočného spánku? Nemám nič proti chodeniu na ostro, ale práveže ak má žena nejaké problémy, tak by tak chodiť nemala (iba ak doma po byte).
By som chcela vidiet toho lekara co ti toto povedal. Zas a znova si niekto robi dobry den. Pri tvojich problemoch ti normalny dr odporuci nosit len kvalitne bavlnene spodne pradlo, pri ktoreho prani nemas pouzivat ziadnu avivaz a "podvozok" ti odporuci umyvat maximalne detskym mydlom.
@marusia12 ja nechcem byt zla, nezastavam ziaden nazor, ci chodit alebo nechodit naostro, je to kazdeho vec, ja uprednostnujem kvalitne bavlnene alebo bambusove nohavicky BTW 😀 len mi neda nepodotknut, ze uvedomela zena nemusi nikoho presviedcat o svojej pravde a uz vobec nemusi urazat ine zeny za to, ze s nou nezdielaju nazory ✌✌✌
@modrava tu flak, tam flak - v sulade s prirodou... leto, mhd, suknicka, vytok, kvasinka - nech sa paci damy, sadnite si, stretneme sa na gynde ...
@marusia12 uvedomela zena sa na konovi neopyta ci moze s ekzemom a kvasinkovou infekciou chodit naostro, lebo jej na gynde povedali, ze NEMOZE nosit nohavicky...
@lindusss2016 👏
to že bude chodiť naostro neznamená,že nebude chodiť oblečená..ježiš..svoje výtoky nech si utiera do gatí.,..
však bude mať nohavice,príp šortky,alebo suknu,na ktorú si sadne..
a kúpalisko? no asi bude mať plavky a tolko kadejakých pliag pláva v bazene od straceckých otlakov z nôh,po detský moč,až po dobre že nie menzesovú krv z tamponu..
všetko je to nechutné..
@dominika6 dakujem, ze si mi pripomenula, preco sa vyhybam verejnym bazenom 😂😂😂
No neviem ja osobne by som asi ani zdravá nechodila von naostro. Ak už máš nejaké gyn problémy normálne si daj nohavičky a radšej dbaj na to aby si si ich za deň aj niekoľko krát prezliekla a aby boli z bavlny. To je myslím lepší spôsob.
@vikinka33333 tejto uchylnej krave ani neodpovedajte....mne pred par snami od nej prišla správa či sa mi chce pri sexe cikat a kde bývam pri tom spotena
A už si aj zrušila účet
mna tu viac ako autor (-ka) zaujali ine hviezdy a ich nazory...
@marusia12 vsak chodievaj vonku naostr - aj na kupko - a potom sa cuduj, ze si odtial kade tade donesies, aj ked budes (nahodou) zdrava ....
@vikinka33333 a tebe len: PRUUUUŠA JE UUUUCHYL!!!
a keď je reč o tých kúpaliskách, tak dnes som narazila na jednu chuťovku:
https://www.cas.sk/clanok/699070/zena-sedela-pr...
@0silvia0 ...grc..
moja topka je, ked som na vlastne oci sledovala ako si stara pani velkosti xxxl robila na termalnom kupalisku pedikuru. na brehu bazena si mocila a brusila paty. uplne ignorovala upozornenia ludi a plavcika. to bolo poslednykrat co som bola na verejnom kupalisku.
Chodiť,,na ostro,, = pekná infekcia.
Veľa periem svoje oblečenie ale nemyslím si, že si niekto dá raz nohavice na pol dňa a hneď dá do práčky. Ďakujem pekne nosiť tie isté rifle s tými vytokmi čo i len dva dni 😫😫😫 uvedomte sa niektoré, sme v realite a nie American Pie sa nakrúca .

na ostro si chod doma, na zahrade vlastnej atd atd, von si prosim daj nohavicky a hlavne si nikde nesadaj ked si naostro ... a prosiiiim, ziadne kupaliska a bazeny...