Chodí sa na pohotovosť s prechladnutím odspodu?
Prosím vas , nedá sa to už vydržať
Včera začalo a dnes je to extrém
Snažila som sa to liečiť doma , brusnice a podobne aj lieky s lekárne som kúpila na prechladnutie od spodu
Dnes je to však extrém na nevydržanie a to je ešte len víkend predomnou
Chodí sa na pohotovosť aj s prechladnutim od spodu ? ?
@brona235 aj u nas som s tym bola na urgente a nebol problem ale lieky som si aj tak vedela vybrat az rano kedze v noci ziadna lekaren nie je otvorena 😕
@michaelam2 Ďakujem 😊
Nepi vodu, uvar si caj a pi ho horuci, velmi horuci.. to jedine mi vzdy pomohlo, to teplo uvolnilo bolesti
@taga ďakujem za radu , áno ak horúci čaj som pila 😊 to mi kus uvoľnilo no bolesti sú späť
Chodí sa s tým na pohotovosť ja som bola močila som krv.Ta sóda bikarbóna trocha pomaha
Ráno choď na pohotovosť a ak sa ti dá vezmi so sebou do skúmavky moč. Ale povedz že ťa to chytilo až v piatok poobede. Ak by si priznala že si mala problémy ešte keď ordinovať tvoj lekár tak by zrejme mali blbé reči a kdesi by ťa možno aj poslali.
Tie co tu pisete, ze zapal mocovych ciest nepatri na urgent - patri. Sama som bola v tejto “prijemnej” situacii a nikto ma na urgente (BA) nevysmial, skor ma sestra polutovala ked videla v skumavke samu vycikanu krv. Takze vo vlastnom zaujme bez na urgent a potom sa nezabudni objednat aj k urologovi, aby ti pozrel cez sono aj oblicky a mocovy mechur.
@berta100 na aku pohotovost ta prosim poslali? Myslim aka adresa? Lebo na stranke maju len toto (na foto), cize bud si bola do 19tej a poslali ta na ruzinovsku 10 alebo neviem aku pohotovost myslis.
Ja som so zápalom močákov od pondelka, moja doktorka má dovolenku tak som šla normalnd na pohotovosť. Ocikáš papierik a dajú ti ATB, mne dali dvojkombinaciu. Kúp si potom aj probiotiká a ja som si kúpila aj canesten čipky lebo u mňa ATB idu ruka v ruke s mykózou. Potom nesmieš ísťna slnko a pi veľa urologického čaju plus suché teplo... držím palce, viem ako to strašne bolí...

Ano su to extremne bolesti. Ja som sa s tym trapila dva roky 😕 poviem pravdu ze mi nepomahalo nikdy nic z volnopredajnych veci, ani nic z vyssie spomenuteho. Jedine cista voda (ale fakt velke mnozstvo) a antibiotika. A pripadne este blokurima d manoza uro+, to si kup zajtra v lekarni a pi podla navodu…drzim palce nech si rychlo ok 🙂