icon

Chodí sa na pohotovosť s prechladnutím odspodu?

23. aug 2024

Prosím vas , nedá sa to už vydržať
Včera začalo a dnes je to extrém
Snažila som sa to liečiť doma , brusnice a podobne aj lieky s lekárne som kúpila na prechladnutie od spodu
Dnes je to však extrém na nevydržanie a to je ešte len víkend predomnou
Chodí sa na pohotovosť aj s prechladnutim od spodu ? ?

Strana
z2
michaelam2
23. aug 2024

Ano su to extremne bolesti. Ja som sa s tym trapila dva roky 😕 poviem pravdu ze mi nepomahalo nikdy nic z volnopredajnych veci, ani nic z vyssie spomenuteho. Jedine cista voda (ale fakt velke mnozstvo) a antibiotika. A pripadne este blokurima d manoza uro+, to si kup zajtra v lekarni a pi podla navodu…drzim palce nech si rychlo ok 🙂

michaelam2
23. aug 2024

@brona235 aj u nas som s tym bola na urgente a nebol problem ale lieky som si aj tak vedela vybrat az rano kedze v noci ziadna lekaren nie je otvorena 😕

autor
23. aug 2024

@michaelam2 Ďakujem 😊

taga
23. aug 2024

Nepi vodu, uvar si caj a pi ho horuci, velmi horuci.. to jedine mi vzdy pomohlo, to teplo uvolnilo bolesti

autor
23. aug 2024

@taga ďakujem za radu , áno ak horúci čaj som pila 😊 to mi kus uvoľnilo no bolesti sú späť

luccija
23. aug 2024

Chodí sa s tým na pohotovosť ja som bola močila som krv.Ta sóda bikarbóna trocha pomaha

30katrusa40
23. aug 2024

Ráno choď na pohotovosť a ak sa ti dá vezmi so sebou do skúmavky moč. Ale povedz že ťa to chytilo až v piatok poobede. Ak by si priznala že si mala problémy ešte keď ordinovať tvoj lekár tak by zrejme mali blbé reči a kdesi by ťa možno aj poslali.

janababana
24. aug 2024

Tie co tu pisete, ze zapal mocovych ciest nepatri na urgent - patri. Sama som bola v tejto “prijemnej” situacii a nikto ma na urgente (BA) nevysmial, skor ma sestra polutovala ked videla v skumavke samu vycikanu krv. Takze vo vlastnom zaujme bez na urgent a potom sa nezabudni objednat aj k urologovi, aby ti pozrel cez sono aj oblicky a mocovy mechur.

berta100
Autor odpoveď zmazal
janababana
24. aug 2024

@berta100 na aku pohotovost ta prosim poslali? Myslim aka adresa? Lebo na stranke maju len toto (na foto), cize bud si bola do 19tej a poslali ta na ruzinovsku 10 alebo neviem aku pohotovost myslis.

misinka20
24. aug 2024

Ja som so zápalom močákov od pondelka, moja doktorka má dovolenku tak som šla normalnd na pohotovosť. Ocikáš papierik a dajú ti ATB, mne dali dvojkombinaciu. Kúp si potom aj probiotiká a ja som si kúpila aj canesten čipky lebo u mňa ATB idu ruka v ruke s mykózou. Potom nesmieš ísťna slnko a pi veľa urologického čaju plus suché teplo... držím palce, viem ako to strašne bolí...

janababana
24. aug 2024
Strana
z2