icon

Chute pred menštruáciou

25. mar 2023

Ženy čo mávate za chute pred menštruáciou ?
Zjedla som halušky s bryndzou,tlačenku s octom a cibuľou a zajedla to sladkým keksom.
🙄🙄🙄a to sladké nejedávam.
Nech tá mrcha už príde lebo takto budem 100kilová.
Mávate aj vy také ,,pochody,,

gejb
25. mar 2023

Jasne, vtedy idem ako kombajn. Tuniakove cestoviny zapijem teplým kakaukom a podobne 🤣

daniela2202
25. mar 2023

Horalky, horalky, a ešte raz horalky...😂😁😂😁... a je mi vtedy stále zima

pribinak
25. mar 2023

Nutella 500g a lyzica do ruky 🤣🤣

ketrint
25. mar 2023

Ja mám vtedy horčicu. Ale že s niečim sladkým 🙈
Jahôdky si namacam do horčice, alebo cokoladu, alebo pokojne aj horčica a pribinacik (na striedačku, lyzica z toho, lyzica z toho). 🤷🏻‍♀️🙈
Ale šťastná som vtedy 😂

daniela2202
25. mar 2023

@pribinak 😂👍👍👍

autor
25. mar 2023

@gejb ouuu😁vyskúšam 👏

autor
25. mar 2023

@pribinak nutelu som jedla naposledy keď som čakala svoju prvú dcéru pred 12tymi rokmi.
Ale vieš že aj tá mi príde teraz na chuť 😋

autor
25. mar 2023

@ketrint keď mam chuť na horčicu tak si ju dávam na knedľu. Ja ju nikde inde fakt nemusím len na tej knedli 🙈
Neviem prečo ale od malička to tak mám.

miselka007
25. mar 2023

Boze ja by som vtedy zozrala aj slona keby bol z cokolady 🤣🤣 a stale mam na nieco chut..to take 2-3 dni pred mrchou 🙈potom uz ked pride tak chute zmiznu a som opat v normale 😅 to uz ked doma hovorim kazdu chvilu ze mam na nieco chut tak uz chlap vie kolka bije 😄

dzulli1980
25. mar 2023

U mňa týždeň pred MS ide klobása, tlačenka, hamburger, bravčový bôčik, kyslá kapusta, knedľa a vždy to zaklincujem veterníkom alebo krémešom ... čo by som dala za to, keby mi bolo z toho zle na žalúdok ... nie, nie je, aj dupľu by som si dala 🙊

silvia31
25. mar 2023

Mala som obdobie, že keď som dostala chuť na MC Donald a ten tasty bacon burger, vedela som, že o deň to na mňa príde 😄 a chute bud na mäso alebo sladké, ale zakusok/koláč, niečo iné ako normálne..

zobaka
25. mar 2023

ja nemám chute, ja revem, teraz neviem, co je horsie 😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ketrint
26. mar 2023

@zobaka pre partnera zranie, pre postavu rev 😂😂😂

barbora0308
26. mar 2023

No u mna to vyzera nejako takto:
"Dnes ma byt pekne, ako krasne svieti slnko ... Ale prd, zivot je na p*cu, nejake slnko mi nepomoze...radsej si idem otvorim cokoladu, ale iba horku 99% s mierou...(prejdem vedla zrkadla) srat na horku cokoladu, ved som tak ci tak tucna, co mi to pomoze, idem otvorit celu bombonieru a rovno ju zozeriem celu, mojej postave to je uz jedno...(nasleduje plac a ja zeriem bombonieru). Znova prejdem pri zrkadle...ale ved to nie je take strasne, ved som celkom chuda, ta bomboniera mi asi pomohla 👌. Pride domov manzel - Ahoj laska, dnes vyzeras dobre. Ja - ale hovno, som tucna, prave som zozrala celu bombonieru, tak na mna ani nehovor, ked pojdes do kuchyne, tak mi prines pomarance s majonezou a nechaj ma sediet v kute!"
Ja ked mam svoje dni, tak som totalne zblaznena 😮‍💨 neznasam to 🥹.