icon

Cicatridina sprej na popôrodné poranenia

31. mar 2023

Baby, máte skúsenosti s užívaním tohto spreja na popôrodné poranenia? Ak áno, ako ste ho užívali? Myslím koľkokrát denne a tak. Premýšľam, že si ho kúpim do pôrodnice lebo recenzie má super, len chcem vedieť ako presne pôsobí tam dole 😅
Ďakujem za odpovede

pralinka25
•
31. mar 2023

ja som ho mala pri tretom. za mna super. rychlejsie sa to hojilo a to som bola rozparana kade tade. a tusim 3x za den alebo dva. uz si presne nepamatam.

ariannazara
•
31. mar 2023

Ten sprej je super som striekala vkuse veľmi mi pomohll

minesasubu
•
31. mar 2023

Tiez som si ho striekala ale az ked som prisla domov a 3-5 x za den , pomohol mi 🙂

banalu
•
31. mar 2023

Mna z neho rana este viac bolela a akokeby tahala, bolo to veeelmi neprijemne.

tamvtme
•
31. mar 2023

ja som pouzivala na ranu po sekcii, ale az doma

anda_panda
•
31. mar 2023

Mne velmi pomohol,striekala som 4-5x za den. Zacala som uz v porodnici na druhy den od porodu. Pred prvym pouzitim som sa asi 5 min odhodlavala to tam streknut,bala som sa ze to bude stipat 😁 ale bolo to uplne super,prijemne chladive, pekne mi to skludnilo ranu po siti 😊

dominidi
•
31. mar 2023

Mne tiez velmi pomohol, nabuduce zoberiem uz do porodnice

patusss
•
31. mar 2023

Kupila som bohuzial az neskor - ked som bola doma, ale ten pocit chladu, ked si to das.... to bolo nieco uzasne.

jazula
•
31. mar 2023

Určite ho zober, ja som ľutovala len to, že som ho kúpila asi až po týždni doma, dovtedy som sa trápila…veľmi mi uľavil.

sajmonka_1216
•
2. apr 2023

ja som chcela používať po sekcii... ale ked som prišla domov, už to ani nebolo potrebné