Cítim svrbenie v intímnej časti
Poraďte žienky mám 19 a začalo ma svrbiet tam dole pohlavnú chorobu nemám mám priateľa vyše rok takže spím len s ním a viem že ma nepodvadza že by to mohlo byť od neho, kolo gynekológa som ešte nebola
@lia_nka tie kvasinky sú niečo vážne ?
A to je taký problem ísť s tym ku gynekológovia? Tam sa liečia iba pohlavné choroby?
@s_a nie neviem prečo ma to tam vôbec neťahá, ale už tam mienim ísť či je všetko v poriadku
To čo je za argument že neťahá ta to tam? 😂 Lebo človek, keď ma nejaký zdravotný problém, tak je úplne šťastný, že musí ísť k lekárovi..
No otras, niektore odpovede, radsej by ste sa mohli zdrzat....
Anonym moze to byt aj mykoza a treba to liecit, daju sa kupit tabl alebo masticky bez predpisu ale najlepsie je navstivit gyn, ak sa bojis, nie je coho, je to lekar. 🙂 mozno predpise nieco lepsie a pripadne treba preliecit aj priatela.
@mtoth dakujem pekne za rozumnú a úprimnú pokoc
🙂
To môže byť mykóza , nemusia to byť určite kvasinky alebo podobne zle scenáre :D.
Mykoza je bežná vec u žien ,keď ideš z kúpaliska ,sauny atď. V lekárni sú lieky volnopredajne ,ktoré ti pomôžu. Najlepšie je si kúpiť nejakú masticku na mykozu aby to príliš nesvrbilo a do vnútra si určite kúp čapíky, ktoré si budes do pošvy dávať pred spaním.
Ak to neprejde, určite naštív gynekológa , on ti dá čapíky aleno poprípade lieky na predpis ,ktoré pomôžu.
A ja keď som mávala mykózy som si kúpila Wobenzym tabletky a užívala mesiac 3 x denne štyri tabletky a mykoza sa vyminula a odvtedy nemám problémy s ňou. Držím palce , každá žena si s tým určite prešla. 😆
@petulka2021 ved mykozu predsa sposobuju kvasinky 🤦♀️🤔
https://canesten.sk/sk/intimne-zdravie/symptomy...
Asi to bude mykóza. Môžeš si ju liečiť voľne dostupnými liekmi (ja si zvyčajne robím vaginálny výplach Rosalginom), ale najlepšie je naozaj ísť ku gynekológovi, on/ona ti vie dať krém, ktorý ti pomôže za jednu noc ;)

Po prvé sú to kvasinky a po druhé máš 19 a robíš si srandu že si nebola u gynekológa ?