Clostilbegyt a Duphaston
mile snazilky,ked vam mozem odporucit,tak neberte ten clost.,vytvaraju sa vam folikuly,ale mozu obsahovat vela vajicok a mozte mat aj viac pocetne tehotenstvo a deticky nemusia byt v poriadku.ja som sa zacala venovat Billingsovej metode a aj teplotu som si merala.teraz to uz poznam,tak sa nemusim sledovat.ako prve zistite,ci je vas partner v poriadku.ja som urobila tiez chybu.brala som clost,potom duphaston a nakoniec som skoncila na laparoskopii.vsetko sa mi vajickami,co sa mi tvorili upchalo.keby mal niekto nejake otazky,rada odpoviem.
@zuzka56 ahoj ja som v polke decembra zacala brat duphaston a dnes mam prvy den clostil. Na 11 DC mam prist na sono. Doktorka tomu dava tento mesiac velke sance takze ja sama som zvedava ako dopadneme 🙂 Inofolic uzivam aj ja a dnes som pre priatela objednala Folandrol preventivne 🙂 Kolko sa uz snazite?
@lucia92
ahoj, my sa snazime cca 2 roky, ale kedze predtym nez som uzivala Inofolic som cyklus nemala skoro ziadny, aj pol roka bez ms. teraz sa to ako tak upravilo ale bez ovu. Mne vychadza dufik do stvrtka potom by mala prist ms a od 2DC zacnem uzivat clostil a medzi 10-12DC mam prist na sono aj ja. drzme si palce aby sme si nasli // na teste 🙂
@zuzka56 ja s inofolicom cyklus od 46 az po 58 dni no uplna katastrofa...par krat som mala ale aj ovulaciu vzdy aj sonom potvrdenu ale nikdy sa nam nepodarilo babo 😒 doktorka povedala ze ovulaciu mavam dost silnu ale vajicka asi nebudu dost silne si myslim kedaj cez ovulaciu sa nepodarilo...tak uvidime co sa bude diat po tychto liekoch..budem mysliet na teba 😉
@zuzka56 dufam ze mi teda pomoze ako sa da 🙂 priatel nebol este navysetreni ale ak sa nam uz tento cyklus nezadari tak ide uz mu to moja doktorka v centre navrhla. Nikdy nefajcil, nepije vobec alkohol a je sportovec tak dufam ze on bude100% v poriadku 🙂 ako tvoj priatel ako znasa taketo vysetrenia? 🙂
@zuzka56 ja som dnes tyzden po pregnyle robila som si test a uz asi od 4 dna po pichnuti mi je navracanie a stale by som iba spala aj som nervozna volaka stale ma picha v podbrusku 😒 ale test bol negativny ☹ Nam doktorka kazala sa snazit dva dni po pichnuti pregnylu. Ale asi to nezabralo...bolesti som mala na druhy den po pregnyle nenormalne ako keby mi zmykal niekto maternicu a nic ☹ som zvedava na tebo ako sa budes citit 🙂
@zuzka56 ja som tiez vela citala o tom ale drzala som sa na tom co mi povedala moja doktorka ze na druhy a trreti den po prrgnyle. Hmm ked ti mam pravdu povedat ani neviem aku mam diagnozu 🙂 ale od puberty som mavala uz zenske problemy tak mozmo tak celkovo sa mi iba dava telo o poriadku..a ty mas aku diagnozu ? 🙂
@lucia92
diagnostikovali PCO, aj podla HP aj podla ultrazvuku. naskor som nemavala ms skoro vobec, potom som zacala uzivat inofolic a ten mi nahodil ms kazdy mesiac, cyklus mam tak 31 -32 dni.
v decembri 2013 som bola na laparke ta dopadla OK ale na problem PCO mi nepomohla.
Zajtra idem na sono ale myslim, ze medzi 10-12 DC ovu nebude, ale ktovie mozno aj motyka vystreli 🙂
@zuzka56 Ďakujem 🙂 Mala by som ist zas až na 11 DC . Ale ak sa potvrdí tehu tak pôjdem možno aj skor na krv 🙂 No dúfam že bude stúpať. Lebo už sa mi raz stalo, že v jeden deň bol test takto skoro pozitívny a o dva dni už nebolo vobec nič :( tak mám aj strach. Dnes som si kúpila ďalšie testy tak v pondelok skúsim znova a dám vedieť 🙂

Ahojte baby,
beriem prvy cyklus dufik, mam diagnostikovane silne PCO. Pred rokom som absolvovala LSK ale mne nepomohla. Teraz som zacala s dufikom a pokracujem s clostilom taktiez prvy cyklus. Baby co mate tiez PCO pomohol vam dufik a clostil otehotniet ? Uzivam aj inofolic s prestavkami uz druhy rok ten mi zabezpeci ms kazdy mesiac ale cyklus je 31-32 dnovy.