icon

Clostilberyt - skúsenosti

duda223
26. nov 2013

Piste prosim vase skusenosti, ci by ste tento nehormonalny liek poradili alebo nie. Mala by som z nim po rocnom neuspesnom snazeni zacat, ale nie som tym nadsena.

Strana
z2
lenka3591
13. jan 2014

NO dufam ze sa nam to podari chceli by sme uz babo no uvidime lebo som bola na vysetreni tak uz bolo neskoro lebo to boli sviatky tak som uz nestihala ten 12 den po clostyle a mi povedla dokktor ze ked doberiem duphaston a nepride do 10 dni menzes tak moze byt ze som tehotna ale to sa mei nechce velmi verit no uvidime 🙂

dorotea2
18. jan 2014

@duda223 ahoj. Ja som sa ta chcela opytat, ze či si začala užívať ten clostil? Lebo si pisala, ze ovulka u teba bola a aj napriek tomu ho máš užívať. Ja som teraz v podobnej situácii. Dva cykly som si odsledovala bazalnu teplotu a podľa nej ovulacia prebehla. A teda aj podla bolesti, hlienu a krcka maternice. Hormonalny profil mam v poriadku. Lekárka mi povedala, ze ak tento cyklus neotehotniem, nasadí clostil. Neotehotnela som. Ked som si na nete čítala skúsenosti s týmto liekom a aj príbalovy leták... Až sa mi plakať chcelo 😀 a tak rozmýšľam, ze či je to naozaj nutne. Ty si ho nakoniec nasadila? A robili ti aj nejake vyšetrenia predtým ako ti ho predpísali? Napr. Folikulometriu alebo tak?

duda223
autor
18. jan 2014

@dorotea2 ano robila mi folikulometriu a tam bolo vidno,ze mam ovulku. No aj napriek tomu som ho zacala brat, ze vraj na zvysenie sance. Teraz ho mam 2.cyklus a pichla mi aj pregnyl. Akurat som v ocakavani ako to dopadne

dankariska
18. jan 2014
Strana
z2