Človek mieni, Pán Boh mení
Ahojte žienky 🙂
Pridávam sa k Vám snažilkám so svojim príbehom. Jedného pekného dňa pred dvomi mesiacmi mi narástlo obrovské bruško za 4 dni, vyzerala som úplne ako tehotná mamina v 6.mesiaci. Po príchode na pohotovosť si mysleli, že som už dávno tehotná, no nebolo tomu tak. Zistili mi prítomnosť obrovského tumoru, ktorý nakoniec meral 20x20cm a vážil 1,5kg. Čakala ma operácia... kadečo mi predpovedali a bola som raritou oddelenia aj vzhľadom na svoj vek (23).. Nakoniec mi vyoperovali aj ľavý vaječník a ložiská endometriózy o ktorej nečítam veľmi dobré správy. Po operácii som čakala na výsledky a hrozila mi onkologická liečba, vyoperovanie maternice a pravého vaječníka a vývod z hrubého čreva.. prežila som si svoje a momentálne som na liečbe injekciami Decapetyl kvôli tej endometrióze... No dobré výsledky nikto nečakal, som tu a žijem 🙂 Lekári mi odporúčajú otehotnieť čo najskôr, keďže aj podľa dr. Jonáša patrím do skupiny s najvyšším rizikom potratovosti, tak mám čo robiť, keďže ma čakajú aj štátnice, no zdravie je na prvom mieste...
Nikdy som nezanedbávala lek.prehliadky a preto Vám všetkýýýýýýýýým prajem veľa zdravia a úspechov pri ,,výrobe mimina" 🙂) Už sa na to s priateľom aj tešíme, aj keď obaja ešte nemáme ani prácu a peniažky v dnešnej dobe sú dosť potrebné. Ale aj tak veríme, že keď sa o to budúci rok pokúsime vyjde to bude zdravé a hlavne NAŠE 🙂 ....... zatiaľ ahojteee
ahoj je mi velmi luto ze taka mlada si si musela uz prezit take veci.ja nemozem mat babo prave mam za sebou prve neuspesne umele oplodnenie takze tiez som poriadne sklamana zo zivota kedze po babatku aj s manzelom dlho tuzime.chcela by som sa ta spytat ci mi nevies dat kontakt na dr.Jonasa pocula som naneho same dobre veci a ak by nam s manzelom pomohol bola by som najstastnejsia na svete. dakujem
...ďakujem vám dievčatá obom...🙂
Lili neviem ci to tu mozem písať, asi velmi nie, ale ak si hodis doktor Jonas do googlu tak tretia stranka je hned jeho, napis mu email, odpovie ti mozno jeho dcera, ktora sa tomu tiez venuje, je velmi mila, mne poslala prihlasku ktoru ked zaslem, vyrata mi ktore dni su pre oplodnenie vhode a su najmenej rizikove. Napis im do emailu vsetko co ta trapi a co si absolvovala. NIKDY nezufaj!!! Mozno to nevyslo prvy krat, ale druhy, treti sa to podari! Hlavne sa nastav na to, ze to bude DOBRE, nikdy si nepripustaj, ze to nevyjde, vsetko je v psychike. Ja som tiez nad tym vela premyslala, ak to jednoducho tak ma byt, tak je vela deti ktore potrebuju domov, aj ked.... viem ze to uz ,,moje" nebude...VELA vela vela vela stastia a zdravia!
@reni1512 dakujem ti velmi pekne.ja som uz zufala stale nad tym premyslam vecer stym zaspavam ,rano stym vstavam ci to vyslo alebo nie.az priliz potom tuzim a cim sa viacej snazim tym je to horsie ale neviem sa psychicky nastavit a mysliet pozitivne uz je to dlho co sa snazime.ale rozmyslame uz aj nad adopciou. 🙂 aj tebe prajem vela zdravicka aby ta uz vsetko zle obchadzalo 😉
@lili153 tu nájdeš 116 strán skúseností a názorov aj s adresami na tému Dr. Jonáš, môžeš sa pridať: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/metoda-doktora-jonasa-funguje-vypocet-pohlavia-dietata/
@lili153 ja si to viem predstavit... Neviem ako dlho sa snazite, ale mozno si troska od toho oddychni, napis doktorovi, nechaj si poradit, nastav sa na to ze to proste VYJDE a skuste odist niekde na predlzeny vikend oddychnite si. To je presne ten zakon schvalnosti, cim viac sa snazis tym menej to vyjde = zakon schvalnosti 🙂 ako vo vsetkom. Ja si myslim ze to dopadne vsetko dobre! 🙂
@syslica daaaaaaaaakujem 🙂) takisto prajem vela vela stastia 🙂
asi mas pravdu.uz sa snazime sest rokou a uz som stoho poriadne vycerpana ked mesiac co mesiac cakas ci mrcha pride alebo nie .mam pocit totalnej vycerpanosti. 😒
Ahoj, zaujal ma tvoj prispevok...tiez mam podobnu skusenost, v 18tich ma operovali, mala som velky myom na maternici, diagnoza endometrioza...povedal mi doktor, ze ak chcem mat deti tak cim skor, lebo sa mi to uz neskor nemusi podarit. Zivot bez deti som si nevedela predstavit a tak som dala na radu lekara a v 22 rokoch som porodila moju prvu dcerku 🙂 o styri roky dalsiu 🙂 a o dalsich sest rokov dalsiu 🙂)) takze povzbudenie pre zeny s endometriozou - nic nieje nemozne a nevzdavajte sa!!! dnes uz mam maternicu vyoperovanu, lebo endometrioza urobila svoje, ale nemusim lutovat, vyberali mi ju minuly rok, ale kedze uz mam svoje deticky tak som stastna...drzte sa baby a vedzte ze nadej zomiera posledna 🙂

@reni1512 tak veľa šťastia, nech vám všetko vyjde podľa vašich predstáv, čo sa týka aj práce, školy, mimina a hlavne ZDRAVIA 😵