icon

Čo je toto na telíčku našej dcérky?

nikolamichnacova
14. jún 2017

Viete mi niekto poradiť co to je a čo by nato pomohlo..natierali sme to bepantenom ale zatiaľ nič

Čo je toto na telíčku našej dcérky?
medovka14
14. jún 2017

Fotka je celá čierna

nikolamichnacova
autor
14. jún 2017
mirkamirko0809
14. jún 2017

Podla mna to ma len zaparene ako je teplo a predsa len tie baculate nozky skus sudocrem

emi16
14. jún 2017

Ma to len pod kolienkami?
Hraca sa ta, ze klaci?

nikolamichnacova
autor
14. jún 2017

No pod kolenami a na vnútornej strane stehien

meluela
14. jún 2017

@nikolamichnacova davas jej jahody?

emi16
14. jún 2017

Ak je to z potu len vydrazdene tak by som jej to castejsie umyvala a detsky puder
Ak to uz javy zaparenie imazol crem pasta 3x denne ale 7 dni
Aj ked to zmizne, inac sa to vracia

emi16
14. jún 2017

A nemala teraz niekedy horucky?

nikolamichnacova
autor
14. jún 2017

Nie jahody jej nedávam sama som na neho alergická...no horúčku má odvčera idú nám posledné zuby

emi16
14. jún 2017

Mne mala ma pri kazdej horucke vyrazky
U nas zabera
Kyselina mliecna krem do zlta, je mastnejsia a mazat 3xdenne, olivovy olej do vody do kupela, vela tekutin voda, polievky, melon
Telo sa dehydruje ma suchsiu pokozku z horucky
A tie hrube ponozky by som v takom tepla nedavala
Nozky sa potia a prehrieva sa

nikolieta9
14. jún 2017

Ja by som najskor povedala, ze to bude len zapareninka. Nezda sa, ze by to mohlo byt nieco vazneho. Skusila by som to natriet sudocremom, rybilkou alebo klasickou nechtivokovou indulonou. To su take osvedcene masticky na takyto typ vyrazok.

slunce3
14. jún 2017

Nosis v satke.alebo v nosici?

dajna8
14. jún 2017

Má to na takých miestach kde sa potí takže by som tiež povedala, že to má len zapareniny. Podľa mňa keby to je nejaká alergia alebo niečo podobné tak to má napríklad aj na ručičkách 🙂 Moja neterka to máva pravidelne keď zostane tak to teplo, natiera sa jej to sudocremom.

marcelik88
14. jún 2017

Ak nezabralo natieranie bepantenom tak skuste sudocrem ale ak sa to nebude zlepsovat za nejake dva dni tak by som radsej isla k doktorke 🙂 U nas v rodine to tiez mavaju deticky kazdu chvilku ked zostane take teplo. Ale ja verim, ze to za nejaky den zmizne, mozno by si jej potom tie miesta mohla pre istotu vysypavat pudrikom aby sa je to uz nezaparilo

nikolamichnacova
autor
15. jún 2017

@slunce3 v šatke nenosím

nikolamichnacova
autor
15. jún 2017

Neviem no zajtra ale ideme hneď k lekárke lebo strašne začala škrípať na zuboch predné už sa jej začínajú drat a už ma aj vyrážku okolo pusi...áno najviac ma pod kolenami ale už sem tam má aj po stehnach

emi16
15. jún 2017

A v puse nema vyrazky?
Moje obe skripali zubami a ako by prdeli ustami ked im isli zuby

emi16
15. jún 2017

Daj vediet co ti povedala

kaja_sola
15. jún 2017

nemôže to byť choroba ústa, ruky, nohy?

nikolamichnacova
autor
15. jún 2017

@emi16 no ja som si len všimla opuchnuté ďasná a tie predné zúbky moc nechce aby som sa jej tam pozerala...ale každopádne uvidím čo mi zajtra Doktorka povie