Čo môže byť príčinou hnedého výtoku?

hanna998
17. aug 2020

Dobrý deň chcela by som sa opýtať, všimla som si pred 3 dňami že mi vychádza hnedý výtok z pošvy. Menstruaciu mám mať až o 2 týždne, nie je to taký silný výtok ani to necítim je to takej svetlo hnedej farby a občas mi vytecie aj taká hrudka príde mi to ako nejaká časť čreva neviem to opísať. Mám slabé bolesti bruska. O tehotenstvo nejde. Neviete čo to môže byť? Bola som na stanovacke pár dni pred tým a bolo dosť chladno veľa sme toho popili všetko bolo zimné hrdlo ma na druhý deň bolelo ale tak neviem či to môže mať niečo s tým spoločné.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
17. aug 2020

@hanna998 cast creva?? Z posvy?? Neblazni 😂🤦‍♀️🤦‍♀️

Ovulacne spinenie/krvacanie

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veronikaszabova
17. aug 2020
sunny8
17. aug 2020

Zaujímavé 🤔 asi som prespala veľa hodín biológie ešte som nepočula že časť čreva sa nachádza v pošve. No asi by som si mala zopakovať nejaké to učivo 😁

samanta356
17. aug 2020

Ahojte maminky som v 8 tt včera mi Dr zistil ze mam v pošve veľa bieleho výtoku a predpísal mi macmiror vaginálne tablety. Ale v pribalovom letáku je napísané že v 1.trimestri sa nemajú používať. Mate niektorá s týmto skúsenosť? Dr. mi povedal ze sa nemôže plodiku nič stať ale ja sa bojím. Ďakujem za každú odpoveď

veronikaszabova
17. aug 2020

@samanta356 poloz otazku v diskusii, ktora sa tyka tvojho problemu.

samanta356
17. aug 2020

@veronikaszabova som tu po niekoľkých rokoch. Kde to nájdem? Ďakujem

veronikaszabova
17. aug 2020

@samanta356 daj si do vyhladavaca nazov lieku, ukaze ti diskusie, kde sa to riesi.

samanta356
17. aug 2020

@veronikaszabova ďakujem

lenvam
20. aug 2020

Môže to byť močový mechúr ak máš pretrhnuté svalstvo.(pred mesiacom som bola operovať pruh a spolubývajúca to mala)