icon

Čo môže pomôcť pri svrbení a pálení?

21. júl 2024

Ahojte. Prosím poraďte čo Vám pomáha pri svbení,pálení. Ako naschvál má gynekolog dovolenku a zajtra odchádzame aj my na dovolenku.Voľnopredajnými liekmi to asi nevyliečim za 2-3 dni, čiže na kúpanie v aqaparku možem zabudnuť však?🫣🙄

dadka1997
21. júl 2024

Aj gynekologicka pohotovosť existuje .. treba tam zajst, a určite sa kupat nesmieš, bolo by to nezodpovedné voči druhým ľuďom včetne detí

lucia13022023
21. júl 2024

Mne vždy pomohla canesten tabletka, ta jedna. Ale teda nekupala by som sa určite.

tinalia
21. júl 2024

Nekupala by som sa na tvojom mieste, nieleze mozes nakazit ostatnych ale moze sa ti to nedostatocnou liecbou zhorsit. Skus Multigyn gel+tabletka.

michaela329
21. júl 2024

Gynekológ musí mať vypísaný zástup, prevolaj si. Na rýchlu pomoc je fajn Rosalgin výplach a lactofeel alebo Idelyn. Kúpať v mori ešte ok, ale meniť plavky. Ale bazén isto nie.

anavixy
21. júl 2024

Nekupat hlavne kvoli sebe, chlor zabija bakterie a prave tak sa da dostat mykoza (nie tak ze mykoza plava v bazene a niekto ju tam chyti..), takze tu tvoju uz existujucu by to mohlo este zhorsit. Pripadne chytis do toho este ak bakterialnu infekciu, kedze mikroflora je rozhadzana. Ak nechces/nemozes navstivit gynekologa, tak za mna Canesten gyn kombi (krem a 1tbl), precitaj si navod, ak nepomoze tak opakovat davku alebo vyhladat lekara. Na doplnenie liecby vaginalne probiotika.

kika572
21. júl 2024

Lomexin 1 tableta, večer dáš bude vytekat nejaké dva dni

autor
22. júl 2024

Kupila som nakoniec canesten tabletu plus masť. Dala som si ju vcera ku veceru.Odvtedy mam na intimke akoby zelenkavý výtok. Je to z tej tablety,mastičky??