Čo môže pomôcť pri svrbení a pálení?
Ahojte. Prosím poraďte čo Vám pomáha pri svbení,pálení. Ako naschvál má gynekolog dovolenku a zajtra odchádzame aj my na dovolenku.Voľnopredajnými liekmi to asi nevyliečim za 2-3 dni, čiže na kúpanie v aqaparku možem zabudnuť však?🫣🙄
Mne vždy pomohla canesten tabletka, ta jedna. Ale teda nekupala by som sa určite.
Nekupala by som sa na tvojom mieste, nieleze mozes nakazit ostatnych ale moze sa ti to nedostatocnou liecbou zhorsit. Skus Multigyn gel+tabletka.
Gynekológ musí mať vypísaný zástup, prevolaj si. Na rýchlu pomoc je fajn Rosalgin výplach a lactofeel alebo Idelyn. Kúpať v mori ešte ok, ale meniť plavky. Ale bazén isto nie.
Nekupat hlavne kvoli sebe, chlor zabija bakterie a prave tak sa da dostat mykoza (nie tak ze mykoza plava v bazene a niekto ju tam chyti..), takze tu tvoju uz existujucu by to mohlo este zhorsit. Pripadne chytis do toho este ak bakterialnu infekciu, kedze mikroflora je rozhadzana. Ak nechces/nemozes navstivit gynekologa, tak za mna Canesten gyn kombi (krem a 1tbl), precitaj si navod, ak nepomoze tak opakovat davku alebo vyhladat lekara. Na doplnenie liecby vaginalne probiotika.
Lomexin 1 tableta, večer dáš bude vytekat nejaké dva dni
Kupila som nakoniec canesten tabletu plus masť. Dala som si ju vcera ku veceru.Odvtedy mam na intimke akoby zelenkavý výtok. Je to z tej tablety,mastičky??

Aj gynekologicka pohotovosť existuje .. treba tam zajst, a určite sa kupat nesmieš, bolo by to nezodpovedné voči druhým ľuďom včetne detí