Čo na bolesť pri polycystických vaječníkoch?
@carrot_apple Dakujem mam pocit ze z alchemilky sa mi tie bolesti stupnuju😦v pondelok by som mala mat vysledky zo stitnej na hormony😦koli tym ctstickym vajecnikom asi mam nejakeho hormonu viac.
@jessi03 https://www.fertility.sk/sk_SK/special/search/l...
Celkom dole v rohu sú aj dva letáky, bližšie info o liečbe...
@jessi03 ja mámPCO....mne vitex jahnaci a alchemilka zabrali a ano aj mne sa zozaciatku zdalo,že mám väčšie bolesti...to je v hlave iba...po 3 mesiacoch som fit...aj testy od gynekologa to potvrdili
@carrot_apple kde si kupila ten vitex?a alchemilku v caji alebo v kvapkach?tiez mas takyto problem?alebosi mala?
@katharines normálne cez hocijakú stránku,mala som najskôr tabletky,teraz mám kvapky
@jessi03 alchemilku kvapky,normálne cez net asi za 9eur,vitex tiež z netu,najskôr tabletky teraz mám kvapky
@jessi03 mala som endometriozne cysty,hrozné bolesti počas menzesu,moc silno som krvacala a spinila som aj14dní,teraz spinim deň akrvacam 7,žiadne bolesti,Nie som unavená,schudla som4kg...no super,všetkým odporúčam,ešte som pila afrodytin čaj
@katharines ano mam spokojne baby ktorym prave aloe pomohlo kludne mi piste odpoviem 😉

@jessi03 skus serrapeptazu a abdominalnu masaz (fertility massage). Boli ta to pri menstruacii, ci aj inokedy? Tusim som niekde citala, ze i aloe vera pomaha.