icon

Čo na rozpustenie/zmenšenie cysty?

2. máj 2023

Žienky neviete o nejakom bylinnom alebo aj inom prípravku, ktorý by pomohol rozpustiť alebo zmenšiť cystu? Dakujem

Strana
z2
1fifinka1
3. máj 2023

@autorka ci pomohlo, ja beriem hak, spomínala som jej občasné bolesti v podbrušku a že sa bojím, či nemám cystu. Tak mi povedala, že nemám, ale môže sa spraviť niekedy, a ako prevenciu ten Thiamin a vraj sa to používa aj ako liečba pokiaľ už je prítomná. Tak toľko. Povedala týždeň 2x1, že viac nie, že sa po ňom priberá. Tak z času na čas si dám tu kúru.

autor
3. máj 2023

@1fifinka1 že len týždeň brat jednu tbl denne?

1fifinka1
3. máj 2023

2x1 denne, týždeň. Potom pauza dáky čas a tak opakovať.

autor
3. máj 2023

@1fifinka1 oki, ďakujem moc 🙂

beata_k
3. máj 2023

Tiamin. Vstrebala sa mi.

autor
3. máj 2023

@beata_k diky

autor
3. máj 2023

@beata_k a okrem neho si čo brala?.

beata_k
3. máj 2023

Nic. Len to.

autor
3. máj 2023

@beata_k vážne? A to ti odporučil lekár?

beata_k
3. máj 2023

Ano, vraj mozem skusit, ze uvidime co to s nou urobi. Bola som kvoli nej aj na MR. Bola velka ako slepacie vajce.

autor
3. máj 2023

@beata_k no wau, odpadnem. Super.rcite kúpim. A ako dlho si to užívala?

beata_k
3. máj 2023

To si uz nepamatam ako dlho. Uz je to par rokov.

katusik456
3. máj 2023

Gynekológ mi našiel cystu, v podstata veľkostne skoro 5 cm. Odporučil Indonal, vyhľadala som si viac doplnkov a beriem pupalkovy olej, inozitol, kys. listovú (viem berie sa v tehotenstve). Neviem či zmizla, dufam a predpokladam, že áno. Netreba to hlavne brať tragicky, stále akákoľvek cysta môže sama a bez bolesti sa vstrebať.

autor
4. máj 2023

@katusik456 ďakujem za radu. A ten indonal si kúpila tiež?

katusik456
12. máj 2023

Áno indonal som brala 90 tabletové balenie, keď som ho dobrala nasadila som tie uz spomenuté doplnky

rebeca2
14. aug 2024

Dr.mi predpísala tiamin 3x2 denne na cystu 6 cm, zdá sa mi to veľa...po akých dávkach zmizli cysty vám?

esteraconkova
30. jún 2025

Dobrý večer prajem chcela by som sa opýtať dneska som bola u lekára a našli mi cystu 8cm toje už dosť veľká podľa mňa chcela som ísť na o operáciu ale povedali mi že mám ešte počkať a pred písali mi tabletky antikoncepciu že mi to pomôže ľudia môžete mi prosím poradiť či mám to užívať 😏😏

rivini
30. jún 2025

Serapeptaza

madamzel123
5. júl 2025
@esteraconkova

Dobrý večer prajem chcela by som sa opýtať dneska som bola u lekára a našli mi cystu 8cm toje už dosť veľká podľa mňa chcela som ísť na o operáciu ale povedali mi že mám ešte počkať a pred písali mi tabletky antikoncepciu že mi to pomôže ľudia môžete mi prosím poradiť či mám to užívať 😏😏

@esteraconkova vam dala aspoň tu antikoncepciu, mne nedala nic, len navrhla operáciu..mate aj bolesti?

fortunata1
17. júl 2025

Dobry ďeň prajem pred 4 rokmi som bola u doktora a našly mi cisty ale nikam som nešla a pred dvoma dyžnamy som bola u noveho doktora a oporučal mi čaj abi som si objednala tak som si obednala biliny zmes cisty a myovou možete mi poradiť

fortunata1
17. júl 2025
@fortunata1

Dobry ďeň prajem pred 4 rokmi som bola u doktora a našly mi cisty ale nikam som nešla a pred dvoma dyžnamy som bola u noveho doktora a oporučal mi čaj abi som si objednala tak som si obednala biliny zmes cisty a myovou možete mi poradiť

Strana
z2