Čo na rozpustenie/zmenšenie cysty?
Žienky neviete o nejakom bylinnom alebo aj inom prípravku, ktorý by pomohol rozpustiť alebo zmenšiť cystu? Dakujem
@1fifinka1 že len týždeň brat jednu tbl denne?
2x1 denne, týždeň. Potom pauza dáky čas a tak opakovať.
@1fifinka1 oki, ďakujem moc 🙂
Tiamin. Vstrebala sa mi.
@beata_k diky
@beata_k a okrem neho si čo brala?.
Nic. Len to.
@beata_k vážne? A to ti odporučil lekár?
Ano, vraj mozem skusit, ze uvidime co to s nou urobi. Bola som kvoli nej aj na MR. Bola velka ako slepacie vajce.
@beata_k no wau, odpadnem. Super.rcite kúpim. A ako dlho si to užívala?
To si uz nepamatam ako dlho. Uz je to par rokov.
Gynekológ mi našiel cystu, v podstata veľkostne skoro 5 cm. Odporučil Indonal, vyhľadala som si viac doplnkov a beriem pupalkovy olej, inozitol, kys. listovú (viem berie sa v tehotenstve). Neviem či zmizla, dufam a predpokladam, že áno. Netreba to hlavne brať tragicky, stále akákoľvek cysta môže sama a bez bolesti sa vstrebať.
@katusik456 ďakujem za radu. A ten indonal si kúpila tiež?
Áno indonal som brala 90 tabletové balenie, keď som ho dobrala nasadila som tie uz spomenuté doplnky
Dr.mi predpísala tiamin 3x2 denne na cystu 6 cm, zdá sa mi to veľa...po akých dávkach zmizli cysty vám?
Dobrý večer prajem chcela by som sa opýtať dneska som bola u lekára a našli mi cystu 8cm toje už dosť veľká podľa mňa chcela som ísť na o operáciu ale povedali mi že mám ešte počkať a pred písali mi tabletky antikoncepciu že mi to pomôže ľudia môžete mi prosím poradiť či mám to užívať 😏😏
Serapeptaza
Dobrý večer prajem chcela by som sa opýtať dneska som bola u lekára a našli mi cystu 8cm toje už dosť veľká podľa mňa chcela som ísť na o operáciu ale povedali mi že mám ešte počkať a pred písali mi tabletky antikoncepciu že mi to pomôže ľudia môžete mi prosím poradiť či mám to užívať 😏😏
@esteraconkova vam dala aspoň tu antikoncepciu, mne nedala nic, len navrhla operáciu..mate aj bolesti?
Dobry ďeň prajem pred 4 rokmi som bola u doktora a našly mi cisty ale nikam som nešla a pred dvoma dyžnamy som bola u noveho doktora a oporučal mi čaj abi som si objednala tak som si obednala biliny zmes cisty a myovou možete mi poradiť
Dobry ďeň prajem pred 4 rokmi som bola u doktora a našly mi cisty ale nikam som nešla a pred dvoma dyžnamy som bola u noveho doktora a oporučal mi čaj abi som si objednala tak som si obednala biliny zmes cisty a myovou možete mi poradiť

@autorka ci pomohlo, ja beriem hak, spomínala som jej občasné bolesti v podbrušku a že sa bojím, či nemám cystu. Tak mi povedala, že nemám, ale môže sa spraviť niekedy, a ako prevenciu ten Thiamin a vraj sa to používa aj ako liečba pokiaľ už je prítomná. Tak toľko. Povedala týždeň 2x1, že viac nie, že sa po ňom priberá. Tak z času na čas si dám tu kúru.