icon

Čo očakávať počas kyretáže?

14. mar 2024

Baby co ste absolvovali - Ako to prebieha? Ako vas uspia, injekciou? Mate nejaku nocnu koselu na sebe alebo tak? Treba sa pred tym oholit dole?

alexandraas
14. mar 2024

Mna uspali normalne na sale nie injekciou,oholit som sa oholila a pred zakrokom mi pichli oblbovak..koselu som dostala nemocnicnu

wishes
14. mar 2024

Ahoj, treba prist na lacno a nepit ziadne tekutiny niekolko hodin predtym. Uspia ta zavedeniu kanylou do zily. Zober si so sebou nocnu koselu, alebo nejake predlzene tricko, gatky a vlozku. A byt dole upravena by mala byt podla mna uz samozrejmost a ani sa na to nepytat 🙃

autor
14. mar 2024

@wishes tak upravena samozrejme som, ale myslela som to tak, ci je potrebne byt uplne oholena 🙂

gabus543
14. mar 2024

Pred zákrokom sa ma sestrička opýtala či som oholena, mala som 3dnove strnisko, sestrička povedala že to stačí, narkózu mi dali cez infúzku, mala som nočnú košeľu vyhrnutú a keď som si šla ľahnúť na stôl dala som si dole nohavičky

nika11103
14. mar 2024

@wishes nie každá žena sa holí úplne dohladka 🙃

zojanka
14. mar 2024

U nas mas na sebe vlastnu koselu. Pred zakrokom ti sestricka zavedie kanylu. Odvezu ta na salu, lahnes, nieco ti pustia do kanyly, daju masku a spis. Oholena byt nemusis, samozrejme ze je lepsie ked si. Ale nemusi to byt uplne cerstvo. Nejake 2-3dnove strnisko je v pohode.

wishes
14. mar 2024

@nika11103 viem, ze nie kazda sa holi do hladka 🙂 ale myslim, ze pri takom zakroku by sa patrilo, alebo vseobecne u gynekologa 😉

nika11103
14. mar 2024

@wishes jasne máš pravdu ale asi tu už o tom nepolemizujme pre každú ženu to je asi ťažký zákrok na psychiku toto neni až tak podstatne . Autorka drž sa všetko ti baby napísali jak má byt

autor
14. mar 2024

@nika11103 dakujem ❤️ ale inac idem na zakrok kvoli histologii, Ty si asi myslela nieco ine smutnejsie...