Čo očakávať pri prvej návšteve urológa?
Ahojte. Som muž. Manžel a otec dvoch deti. Keďže manželka mala nejaké problémy kvasinkového charakteru - jej gynekolog odporučil, aby som sa šiel aj ja dať vyšetriť k urologovi. No a toho sa ja samozrejme bojím jak čert kríža.
Chcem sa teda opýtať - čo tak asi čakať na prvej návšteve urológa? Mám čakať nejakú bolesť? Odoberanie nejakých vzoriek zo žaluďa, alebo niečo v tom duchu? Odber krvi, príp. moču mi problém nerobí, som pravidelný darca krvi.
No a ešte jedna vec - rozhodne nechcem ísť k chlapovi urológovi, ale k urologičke. Pre mňa osobne to nie je žiaden problém, keďže aj manželka chodí k mužovi - gynekológovi. Ako by ste sa na to dívali vy, ostatné ženy? Mne je celkovo dosť nepríjemné, keď sa ma akokoľvek dotýka iný chlap. Teda okrem syna a okrem toho, keď niekomu podá človek ruku, ale to je tak všetko. Ani na masáž by som nešiel k mužovi. Ďakujem za pomoc
@marcel19 dakujem za info. Mi to pride jak keby ti odrezali viecka a potom chod po svete len tak a holym okom 🤣
@thirstymonk skús aspoň týždeň chodiť so stiahnutou a zvykneš si.
@marcel19 Mne sa praveže neda stiahnuť, inač by som asi neriešil obriezku, ne? :D
@thirstymonk To si nepísal, že Ti nejde stiahnuť. Tak potom na čo čakáš choď k urologovi a vyrieš to raz a navždy.
@marcel19 Ale načo? Ja to nevnimam ako problem. Žaluď mi nehnije, sexovať sa mi dá. Načo by som sa obrezaval?
@thirstymonk Takže nemáš žiadny problém. Super

@thirstymonk Obriezka je v pohode