icon

Čo odporúčate na liečbu mykózy?

29. dec 2024

Ahojte, dostala som mykozu po tom ako som 3 tyzdne brala antibiotiká zjavne z nich, brala som aj probio no asi boli slabé. Co odporucate na mykozu? Sedela som v rumancekovej vode a natieram canestenom ( to mi naposledy zabralo pri mykóze ). No teraz som si všimla pri pyskoch take akoby praskliny v tych zahyboch a to mi trochu krvacalo stretli ste sa uz s tym?

paulinkaa2
29. dec 2024

Ahoj mne už 2x zabrali tieto a plus po každej toalete sprcha len s vodou

anze25
29. dec 2024

Skús canestwn tabletku je super a ešte repikovy caj
Čučoriedky čerstvé sušené ,stava čokoľvek , skús nejakú kombinaciu z toho podľa mna by malo zabrať 🙂

mima172
29. dec 2024

Za mňa Jenamazol - ak nie si tehotná, tak aplikovať aplikátorom dnu + zvonku. Ak uprednostňuješ formu TBL, tak Canesten. A samozrejme vyradiť sladké, menej pečiva, celkovo sacharidov. Na obnovu mikroflóry po vyliečení mykózy si kúp nejaké probio aj na vkladanie.

ace123
30. dec 2024

Ano po antibiotikach Amoksiklav som to dostala. Tie som mala od koznej kvoli inemu problemu ktory sa vyliecil tak som za nou sla rovno s druhym problemom a dala mi lieky na plesen co zabrali na predpis. Masticky s clotrimazolom ako su canesten, imazol, jenamazol a nvm aky "zol" mne nezaberaju ak uz je ta mykoza rozvinuta