icon

Čo pomáha na svrbenie močových ciest?

3. nov 2024

Ahojte, svrbí ma dole. Ale nie je to gyn.charakteru, mocim normálne, nič nebolí, len akoby nevyšlo všetko, a svrbí, čo mi pomôže kým pôjdem k lekárovi?toto sa mi deje prvýkrát.

janababana
3. nov 2024

Vela vody pit, byt v teple (nohy aj zadok a krize) a super je uroril (berie sa mesiac). Odporucaju aj d-manozu a brusnice, len pozor aby si nemala z brusnicovej stavy prilis kysly moc, to potom drazdi mocovu trubicu ak uz je napadnuta dakym zapalom. Cize radsej tabletkova forma (napr uroval). Ale ak je zapal, antibiotika musia byt. Ak je to len prechladnutie, tak staci vela pit a teplo. Skusit mozes aj urologicke caje, ale najma take ktore podporuju obnovu mocoveho ustrojenstva.

lubicakalnicka
16. dec 2024

Ja mam stále také nutkanie na malú,bola som u gynekológa všetko ok aj sono,kultivátor a naša dr.mi dala antibiotika nič a moč je v poriadku už so. Využívala urinal aj brusnicami extrakt a nič

janababana
16. dec 2024

@lubicakalnicka skuste este ten uroril, je to mesacne balenie. Posilni to mocove cesty. A tiez musite dostatocne vela pit a drzat sa v teple, ziadne behanie na boso ani silonky a sukna. A priebezne vitamin C, D a zinok. Je to neprijemne, niekedy pomaha na to nemysliet.

lubicakalnicka
16. dec 2024

@janababana ďakujem to všetko dodržiavam aj vitamíny skúsim zajtra kupim

lubicakalnicka
6. jan 2025

@martin789456 Ahojky ani nie išla som k dr
A dala mi antibiotika už nemám.take tlaky iba pálenia dnes som douživala poslednú tabletku tak uvidime

martin789456
7. jan 2025

@lubicakalnicka dala ti antibiotika aj ked si mala negativne testy ? ja mam tiez negativne a nechcela mi predpisat ale mam podobne priznaky

lubicakalnicka
8. jan 2025

@martin789456 teraz som mala pozitívny moč