icon

Čo pomáha pri opakujúcich sa ženských problémoch?

19. mar 2025

Zeny pomoc...nikdy som netrpela na zenske veci ale to co mam od 1.februara tohto roku je nonsens😳
Mykozy, gen.herpes, podrazdenie, opuch, bolest....ja normalne nechapem co pre boha sa so mnou deje.
Samozrejme u gyn som bola, vnutorny ster ukazal klasicke kvasinky a vonkajsi ster aj zlateho stafylokoka...mam nonstop nejake maste(aj dnu aj von), tablety....probiotika, doplnky vo forme vitaminov a nonstop kazdy den volaco ma tam obtazuje.
Mala som dokopy za zivot (mam 40r) 2x mykozu a 2x herpes (za ktory vdacim byvalemu😡) a teraz za 1.5mesiaca mam asi 4x mykozu do toho herpes a este uplne cerveny vstup do...(ved viete kam)
Akoze liecim to u doktora ale poradte mi nejake veci na podporu zenskej imunity...desim sa toho ze sa to bude uz stale opakovat a ze uz sa to nikdy nevrati do normalu. Hotova som z toho😪

lily246
19. mar 2025

Obávam sa, že keď to prišlo všetko takto dokopy, je vysoká pravdepodobnosť, že partner ti nie je verný. Gynekologička ti neodporučila nič konkrétne na imunitu?

autor
19. mar 2025

@lily246 nemam partnera...a nie zatial len lokalne to riesime

tiezjedna
19. mar 2025

@autorka ja by som si určite zašla aj na kompletný krvný obraz atď.

jarmila2010
19. mar 2025

Sestra sa vsetkych podobnych problemov zbavila dlhodobym uzivanim wobenzymu...neskusala si?

autor
19. mar 2025

@jarmila2010 zatial nie....ale co som citala stare diskusie spominali to tam. Vyskusam dakujem

angela85
19. mar 2025

A nemala si teraz žiadneho sexuálneho partnera? Neuzivas antikoncepciu? Mne takéto problémy začali,keď som si našla priateľa a začala som brat antikoncepciu. mala som mykozy a zapáli močových ciest aj hpv vírus,ale to neviem či s tým súviselo. Po vysadení antikoncepcie problémy prestali. Keď som mala veľké problémy a antibiotiká a maste nezaberali,tak zabralo len veľa tekutín,žiadne sladké a 1000 vitamín C.

autor
19. mar 2025

@angela85 nie nemala...uz dooost dlho🙈 a HAK tiez neberiem. Beriem dlhodobo 1000 Ccko aj ine vitaminy. Ja normalne nechapem co to tam sa mi porobilo😔

nikushka8
19. mar 2025

Oslabená imunita, treba dat dokopy crevo. To spustilo tieto problemy. Roky som riešila opakujuce mykozy,kym som prisla na suvislost so zlym travenim. A ten wobenzym tiez odporucam