Čo pomáha pri opakujúcich sa ženských problémoch?
Zeny pomoc...nikdy som netrpela na zenske veci ale to co mam od 1.februara tohto roku je nonsens😳
Mykozy, gen.herpes, podrazdenie, opuch, bolest....ja normalne nechapem co pre boha sa so mnou deje.
Samozrejme u gyn som bola, vnutorny ster ukazal klasicke kvasinky a vonkajsi ster aj zlateho stafylokoka...mam nonstop nejake maste(aj dnu aj von), tablety....probiotika, doplnky vo forme vitaminov a nonstop kazdy den volaco ma tam obtazuje.
Mala som dokopy za zivot (mam 40r) 2x mykozu a 2x herpes (za ktory vdacim byvalemu😡) a teraz za 1.5mesiaca mam asi 4x mykozu do toho herpes a este uplne cerveny vstup do...(ved viete kam)
Akoze liecim to u doktora ale poradte mi nejake veci na podporu zenskej imunity...desim sa toho ze sa to bude uz stale opakovat a ze uz sa to nikdy nevrati do normalu. Hotova som z toho😪
@lily246 nemam partnera...a nie zatial len lokalne to riesime
Sestra sa vsetkych podobnych problemov zbavila dlhodobym uzivanim wobenzymu...neskusala si?
@jarmila2010 zatial nie....ale co som citala stare diskusie spominali to tam. Vyskusam dakujem
A nemala si teraz žiadneho sexuálneho partnera? Neuzivas antikoncepciu? Mne takéto problémy začali,keď som si našla priateľa a začala som brat antikoncepciu. mala som mykozy a zapáli močových ciest aj hpv vírus,ale to neviem či s tým súviselo. Po vysadení antikoncepcie problémy prestali. Keď som mala veľké problémy a antibiotiká a maste nezaberali,tak zabralo len veľa tekutín,žiadne sladké a 1000 vitamín C.
@angela85 nie nemala...uz dooost dlho🙈 a HAK tiez neberiem. Beriem dlhodobo 1000 Ccko aj ine vitaminy. Ja normalne nechapem co to tam sa mi porobilo😔
Oslabená imunita, treba dat dokopy crevo. To spustilo tieto problemy. Roky som riešila opakujuce mykozy,kym som prisla na suvislost so zlym travenim. A ten wobenzym tiez odporucam

Obávam sa, že keď to prišlo všetko takto dokopy, je vysoká pravdepodobnosť, že partner ti nie je verný. Gynekologička ti neodporučila nič konkrétne na imunitu?