Čo pomáha zrýchliť príchod menštruácie?
Ahojte žienky, neviete čo pomáha zrýchliť príchod menštruácie? Nejaké typy ako ich dostať skôr?
@eemma12345 aspirin, ibuprofen - riedia krv
Vitamín E
Ja neviem, to su take babske rady. Zavisi vsetko od ovulacie. Proste ta doba, od ovulacie po prichod MS nejaku dobu trva a nieco urychlit je proti logike. Akoze mozno den, dva skor...Meriam si bazalnu teplotu a ako na to uz par rokov kukam, tak ta faza je vzdy rovnaka, plus minus 2 dni. A nijak skor to neviem "privolat" 🤷♀️
@eemma12345 podľa mňa nič.
Je pravda, že kedysi som si myslela že teplý kúpeľ, víno, neviem čo, pomáhalo. Ale keď som si začala sledovať ovulaciu, zistila som že menzes proste príde vždy po lutealnej fáze a hotovo. S tým asi okrem brania liekov neurobí nikto nič. Samozrejme, lutealna fáza sa upraviť dá ale nie je to otázka dvoch dní ani jedného mesiaca.
@eemma12345 zvýšená fyzická námaha, červené víno, horúci kúpeľ. Mám odskúšané na sebe, že to funguje aj vtedy, keď to neplánujem.
horuca sprcha, vana, cervene vino, dokonca som pocula ze aj drepy s vyskokom, alebo skor to mozeme zaobalit ze nejaka ta fyzicka aktivitka 🙂

@eemma12345 niekomu pomaha pit cervene vino, niekomu zvysena zataz, mne obcas aj sex, ale nie vzdy.