icon

Čo robiť pri 14-dňovej menštruácii?

22. okt 2024

Dobrý deň,
ste tu niektore, ktoré mate s týmto skusenosti? Zvyčajne mávam ms 4dni a teraz už 14. Neviem sa odhodlať ist na gyndu, pretože sa u nás objednava mesiac vopred a neviem ci s týmto môžem ísť ako akútny stav ráno. Co vám prosím pomohlo, resp. zistili ste z čoho ste to mali? Ms prišla na 28 deň ale je veľmi slabšia ako obvykle. Myslíte, že s tým môžem ísť ako akútny stav? Ďakujem.
Ďakujem veľmi pekne.

julovka8
Autor odpoveď zmazal
ada12345
22. okt 2024

Treba si tam zavolat a spytat sa.

sisska96
22. okt 2024

Treba sa zavolať. Nie je to normálne. môže byť myóm

autor
22. okt 2024

Mam 26, uz dlhšie sa snažíme o bábätko a na poslednej preventívke som bola 2.4. , ďakujem za rady

nika23t
22. okt 2024

Určite volaj, ak máš takto dlho ms a dlhšie sa snažíte o bábätko neúspešne, môže to súvisieť. Určite by som na Tvojom mieste ziadala vyšetrenie. Nezačala si užívať nejaké doplnky? Ešte mi napadlo, ze som ms mala dlhšie, keď som začala užívať Inofolic.

nenne27
22. okt 2024

Ja som takto dlho krvacala a ked som zavolala ze sa objednam, sestricka mi kazala okamzite prist, ziadne objednavanie

s1s4
23. okt 2024

ja som mala bežne 14dní menzes, ako na začiatku tak aj na konci neskutočné krvácanie, problém bol z hematologického hľadiska...ale teda nesnažila som sa k bábätko čiže nepomôžem
tým že som bola na 14 dní zvyknutá tak som to riešila až keď som sa dostala do nemocnice a sestričky na mňa kukali že či tie dva týždne menzesu myslím vážne
podľa mňa ale urgent určite

cukroska
27. okt 2024

@sisska96 Áno aj mne po 4 rokoch trápenia našli skrytý myóm hlboko v stene maternice a nikdy mi ho pri bežnom vyšetrení ani Sonom nezistili. Až po nespočetne veľa hormonálnych liečbach mi vybavil moj lekár primára a on mi zistil ren myom a po dvoch operáciach som mala pokoj .

autor
29. okt 2024

@cukroska ahoj, prosím pri akom vysetreni ti to zistili?

autor
29. okt 2024

Ďakujem všetkým za odpovede, takže šla som k doktorke a tá mi povedala, zevraj je všetko ok a dala mi noretisteron. Neviem ci mam byt s takýmto zistením pokojná, uvidim co ako

cukroska
29. okt 2024

kolposkopia