icon

Čo robiť pri krvácaní medzi menštruáciou?

Dnes o 12:07

Ahojte, nikdy som nekrvácala mimo menštruáciu. Minulý týždeň sa mi to stalo 1.krát a dosť ma to vystrašilo. Viem, že existuje ovulačné krvácanie, ale to netrvá 4 dni ako u mňa. Je síce slabunké, ale aj tak. Ani možnosť krvácania po pohlavnom styku to u mňa nie je. Mali ste niekto niečo podobné? Včera som bola u gynekológa, sono v poriadku, ale výsledky z cyto budú o 2 týždne. Dosť ma to vystresovalo 😐 v deň vyšetrenia som už nekrvácala a po vyšetrení zas, chápem že to môže byť z cytológie, no proste toto nepoznám a som z toho dosť mimo

adri266
Dnes o 12:10

@anonym_autor Býva bezne krvacanie počas ovulacie, pripadne moze byt sposobene myomom, ale to by asi Dr videla na sone.
Mne sa to parkrat stalo za zivot, bez zjavnych pricin a posledne uz to bolo dlhodobe krvacanie sposobene prave myomom.

autor
Dnes o 12:27
@adri266

@anonym_autor Býva bezne krvacanie počas ovulacie, pripadne moze byt sposobene myomom, ale to by asi Dr videla na sone.
Mne sa to parkrat stalo za zivot, bez zjavnych pricin a posledne uz to bolo dlhodobe krvacanie sposobene prave myomom.

@adri266 áno hneď na začiatku povedal, že pozreme či to nie je cysta, myom, polyp..vsetko som mala ok tak zobral ster na cyto a zatial to uzavrel ako ovul.krvacanie. No dúfam teda že to nič vážnejšie nebude a skúšam tu zistiť či sú ešte nejaké iné možnosti čo by to mohlo byť.

adri266
Dnes o 12:36
@anonym_autor

@adri266 áno hneď na začiatku povedal, že pozreme či to nie je cysta, myom, polyp..vsetko som mala ok tak zobral ster na cyto a zatial to uzavrel ako ovul.krvacanie. No dúfam teda že to nič vážnejšie nebude a skúšam tu zistiť či sú ešte nejaké iné možnosti čo by to mohlo byť.

@anonym_autor Netreba hned mysliet na najhorsie, moze to byt iba chyba v systeme 🙂 Ludske telo sa tiez moze niekedy pomylit. Drzim palce.

adri266
Dnes o 12:36
@anonym_autor

@anonym_autor Akurat mi napadlo, ze som akurat v piatok lezala na GYN a vedla bola pani, ktora dlhodoba krvaca, je po prechode a nevedia prist na pricinu. Vsetko ma ok. Takze niekedy to proste je tak.

autor
Dnes o 12:58
@adri266

@anonym_autor Netreba hned mysliet na najhorsie, moze to byt iba chyba v systeme 🙂 Ludske telo sa tiez moze niekedy pomylit. Drzim palce.

@adri266. Máš pravdu nechcem nejak moc stresovať, len ma to zaskočilo. ďakujem

anonym_864bd7
Dnes o 18:33

@anonym_autor ano dva krat, ten prvy som mala zle cyto - vyriesene este vcas zamrazenim krcka.druhy krat chcel gynekolog kyretaz ale ja som odmietla, asi za 2 mesiace to zmizlo