Čo robiť pri silnej bolesti po pohlavnom styku?
Ahojte žienky, rada by som sa spýtala naozaj veľmi dôležitú vec či sa stalo aj vám niečo podobné alebo kamarátkam ... Ja rozumiem že ste není doktorky ani nič podobné ale predtým než teda zájdem na pohotovosť chcem troška aj nejakú skúsenosť že niekto sa stým stretol 🫶. Začnem takto večer sme mali s partnerom pohlavný styk ktorý naozaj že netrval ani 2min, zrazu som začala cítiť strašnú veľkú bolesť v podbrušku aj v ľavom boku aj v pravom pripadalo mi to ako kontrakcie ale viac ťa bolesť asi bola v pravom boku dole, zostalo mi veľmi zle na odpadnutie, zvraciala som aj neskutočne ma to bolelo cítila som také ťahanie išla dom na wc cikať a zrazu som cítila aj tan bolesť pichanie naozaj som si myslela že zomriem od tej bolesti som zaspala. Ráno som vstala a cítim že to ešte nie je tak dobre ,mám na dotyk veľmi citlive bruško a nie som tehotná ani neplánujem. Necítim sa najlepšie musela som si že to prejde ale aj keď chodím cítim také ťahanie musím byť zhrbena... Stretli ste sa stým niektorá ? Mám sa báť ? Každopádne ďakujem za prečítanie a akú kolvek radu či skúsenosť (troška sa aj obávam,pravdu povediac )
Ale jakže na pohotovosť? Veď zájdi ku gynekológovi ešte normálne stíhaš. Žiadna takáto bolesť nie je v poriadku. Niečo sa v tom podbrušku deje, môže ísť o silný zápal, alebo cysty, to môže byť hocičo. Láskavo choď k lekárke cez deň. Ona si o 10 napíše, že ide na pohotovosť.
To moze byt xy veci, uz si mala mat davno termin u gynekologa, naco cakas? 🤦
To moze byt xy veci, uz si mala mat davno termin u gynekologa, naco cakas? 🤦
@januska12323
@lukbe
@crazy_cat_lady tak milé slečny aby sme to dali na prvú mieru 😃 mám ešte 2male detičky o ktoré sa mi nemá kto postarať a momentálne ani postrážiť a po pravde ak ste matky možno mi budete rozumieť, ja nemá vodičak aby som vzala deti a utekala a po pravde ešte naháňat, utekať za nima pretože mám naozaj že malinké batoľatá. A navyše gynekológa mám v inom meste takže tak.... A netuším naozaj že kedy sme si potikali 😃
@januska12323
@lukbe
@crazy_cat_lady tak milé slečny aby sme to dali na prvú mieru 😃 mám ešte 2male detičky o ktoré sa mi nemá kto postarať a momentálne ani postrážiť a po pravde ak ste matky možno mi budete rozumieť, ja nemá vodičak aby som vzala deti a utekala a po pravde ešte naháňat, utekať za nima pretože mám naozaj že malinké batoľatá. A navyše gynekológa mám v inom meste takže tak.... A netuším naozaj že kedy sme si potikali 😃
@beky44 my si tu všetci tikáme,vieš...tik-tak,tik-tak......
Inak môže to byť aj slepák a s tým by som sa nezahrávala
@januska12323
@lukbe
@beky44 s takýmto prístupom môžeš mať vážne zdravotná problémy a prinajlepšom skončiť v nemocnici, kto sa ti bude potom starať o deti 24/7 ??
Btw, tu si tykáme všetci, prečítaj si pravidlá MK.
@januska12323
@lukbe
@beky44 tu si na mamickovskom fore, tu sa nevyka, nie si v parlamente :D pises o partnerovi, ale ked pride na postrazenie, tak ho uz nespominas.., takze co, na sex je dobry a na postrazenie deti uz nie? Neviem, co chces pocut? Tak teda sed doma a cakaj, ci sa ti to nezhorsi tak, ze ta hospitalizuju a potom naozaj neviem, kto sa ti o tie tvoje batolata postara.. partner nech si vezme dovolenku na jeden den a ty si vezmi taxik a chod k lekarovi
@januska12323
@lukbe
@beky44 po prve si tu vsetky TYKAME a nie TIKAME.
Po druhe netusim ako si chcela ist na pohotovost ked nemas auto a mas 2 batolata... no nic, rob ako myslis... Ked sa tu niekto pyta, tak sa tu maminy snazia pomoct, ale tebe pomoci niet...
@januska12323
@lukbe
@beky44 no neviem, ten sex si nemala s niekym, kto by sa o tie deti mohol postarat, ked je partnerka v bolestiach? Jemu sa to zda OK?
@beky44 tak pri každom netypickom stave - hlavne ak sú neskutočné bolesti - treba ísť na vyšetrenie
baby? to nás ešte uráža? Najprv sa tu sťažuje - pýta skúsenosti a teraz toto?
tak milá autorka, nenapísala si všetko a to že máš fakt na prd partnera -
máš 2 deti a robíš si 3 s ďalším ....
@beky44 tu si na mamickovskom fore, tu sa nevyka, nie si v parlamente :D pises o partnerovi, ale ked pride na postrazenie, tak ho uz nespominas.., takze co, na sex je dobry a na postrazenie deti uz nie? Neviem, co chces pocut? Tak teda sed doma a cakaj, ci sa ti to nezhorsi tak, ze ta hospitalizuju a potom naozaj neviem, kto sa ti o tie tvoje batolata postara.. partner nech si vezme dovolenku na jeden den a ty si vezmi taxik a chod k lekarovi
@crazy_cat_lady Tak prvom rade ďakujem že sa tak o mňa bojíš 😃. Máš pocit alebo si niekde zaznamenala že som písala že nám partner nepostrazi deti ? On práve je na ceste domov z Trnavy má preletieť alebo ako si to predstavuješ ?
@crazy_cat_lady Tak prvom rade ďakujem že sa tak o mňa bojíš 😃. Máš pocit alebo si niekde zaznamenala že som písala že nám partner nepostrazi deti ? On práve je na ceste domov z Trnavy má preletieť alebo ako si to predstavuješ ?
@beky44 no tak potom aky problem? Lebo vyssie si pisala, ze sa nemas ako dostat k lekarovi a nemas kde nechat deti. Ocividne mas. Tak ked pride partner domov, tak sa objednaj k lekarovi a vybavene
@beky44 myslela si že zomrieš, ráno zistíš že nie si v poriadku to sa s partnerom nerozprávaš že by si radšej išla k lekárovi a on ostane doma s deťmi?
on sa nezaujíma o tvoj stav keď "umieraš"? veď ťa mohol zobrať v noci na pohotovosť
@januska12323
@lukbe
@beky44 ak by to bol slepak a umries na sepsu, tak budes mat 2 male siroty...
@januska12323
@lukbe
@beky44 tu si všetci tykáme a nemáme odkiaľ vedieť, že sa nemáš ako dostať k lekárovi. Ak ťa to chytí znova kto sa postará o deti? No presne ten by ťa mal zobrať k lekárovi kým to nebude akútne.
Toto je uplne zbytocna diskusia. Lebo cokolvek ti tu radia-ty ides furt svoje. Tak sa jednoducho zariad podla seba.
Nikto nevie co by to mohlo byt.

@beky44 no ja by som uz bola u lekara... co to moze byt, sa da iba hadat.