Čo s krvácaním po potrate?

lenocka32
24. nov 2011

Chcela by som sa spytat, ake mate skusenosti s krvacanim resp. spinenim po potrate? Potratila som 23. 10. v 17. tyzdni tehotenstva. 10 dni po nom som krvacala dost silne. Potom to uplne prestalo a teraz som po 7 dnoch znova zacala najskor 4 dni spinit, teraz uz zacinam krvacat. Dnes je to uz 8. den. No nemyslim si, ze je to menzes, aj som sa pytala gynekologicky. Je to normalne?

traktor
25. nov 2011

pozri aj tu https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/prva-menstruacia-po-potrate-kedy-ste-ju-dostali/ , https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/cistenie-maternice-po-samovolnom-potrate-ano-ci-nie/ , ........ tiez som si tym presla, 2 x / nevedela som donosit babo/ 😔 , a v oboch pripadoch to bolo rovnake, po som sa cistila tak do tych 10 dni, potom o mesiac prisla uz normalne menstruacia..tak mi to povedal aj lekar...cize, ja by som isla urcite za gynekologom, nech ta pozrie, ci je vsetko ok..

annaopialova
25. nov 2011

ahoj chod k zenskej lekarke ona by ti mala poradit alebo lieky dat aby si vela krvi nestratila

mamartinka
25. nov 2011

lenocka32 ak smiem poradit skus kupit ascorutin.Mne ho sice gyn predpisal 3 krat denne uzivat ale myslim ze by sa to aj volne dalo kupit v lekarni.Ja som tiez tak silno krvacala po umelom ktore sa nam nepodarilo a ascorutin zabral.Tak skus a 3 krat denne uzivat.A myslim ze zato nic nedas ak si to vypitas aj od gyn nech ti to predpise.Je to vlastne od vsetkeho krvacania.Vsetko dobre prajem.