Čo spôsobuje dlhodobú nepravidelnú menštruáciu?
Prosim vas mam menstruáciu od 29 juna. Mala som silnu cervenu krv normalne pri nastupe do práci kde vela chodim a je teplo. Potom mi normalne preslo do tmavsej farby a mam spinenie až doteraz. A posledne tri dni ma aj podbrusko bolí ako keby stále mám tu menštruáciu nanovo. Nikdy sa mi nestalo že tolko dní mi vyteká ( akoby zostatok stále tmavo cervenej farby). Čo to môže byt? Moze to byt tým že som predtym tskuto pracu nemala? Bola som doma a dlhsie mi menstruacia meskala dva mesiace cca.
Neviete aká moze byt príčina bokim ist gynekologovi :( ale budem musiet.
@anonym_autor uz by som dnes bola na gynde.
@anonym_autor určite lekár,mne sa teraz stalo že som v strede cyklu mala spinenie pár dní,také ako na konci menštruácie..ale hneď som išla radšej ku dr,aj kojim som vyše roka po pôrode mohlo to mať súvis s kadečim ale viem že je všetko ok a som spokojná
@balerina2025 fuha ja sa tak bojim :( ani neviete ako. Lebo kazde rano mam hnede alebo ked idem na wc velku potrebu a zatlacim tam tmavo cervene az hnede mi vyjde na toaletny.
Akoby som mala zvysok hnedej krvi už od 3ho júla...
Ja ze to mam také zvyšky ale je to velmi dlho uz ma to hneva,a pojdem tomu dr. :( dufam ze mam nejaky nador a odpadnem tam.
@anonym_autor už dávno si mala byť u lekára
@balerina2025 dnes? ja by som bola už aj o dosť skôr 😉
@balerina2025 fuha ja sa tak bojim :( ani neviete ako. Lebo kazde rano mam hnede alebo ked idem na wc velku potrebu a zatlacim tam tmavo cervene az hnede mi vyjde na toaletny.
Akoby som mala zvysok hnedej krvi už od 3ho júla...
Ja ze to mam také zvyšky ale je to velmi dlho uz ma to hneva,a pojdem tomu dr. :( dufam ze mam nejaky nador a odpadnem tam.
@anonym_autor dnes je 17.7 mas moj obdiv, utekaj k lekarovi, drzim palce. lebo pricin moze byt naozaj mnoho a mozno si prechladla aleboinefkecia myom chysta hocico. nebola si sa dakde kupat?
tehotna asi byt nemozes ze? ja som raz tak mala a ale ja som mala ukrutné bolesti, myslim si ze to bolo MA. ale to asi nie je tvoj pripad.
@balerina2025 dnes? ja by som bola už aj o dosť skôr 😉
@elenka.k akoze aj ja.
@anonym_autor už dávno si mala byť u lekára
@terezia74 este baby vqm poviem ze ta hneda krv troska co zachytim je jej fakt len na papieri ale mala taje hrudky ( akoby som to tam mala uz dlho dlho ) taka hrubsia krv. Neviem to vysvetlit take kusky.
@terezia74 este baby vqm poviem ze ta hneda krv troska co zachytim je jej fakt len na papieri ale mala taje hrudky ( akoby som to tam mala uz dlho dlho ) taka hrubsia krv. Neviem to vysvetlit take kusky.
@anonym_autor endometrioza ma este napadla.
@anonym_autor pocuj take hnede spinenie mam aj ja aj akoby hrudky ale ja uz nemam cyklys riadny, kolko mas rokov. vidis tych dovodov je naozaj vela.
@anonym_autor pocuj take hnede spinenie mam aj ja aj akoby hrudky ale ja uz nemam cyklys riadny, kolko mas rokov. vidis tych dovodov je naozaj vela.
@balerina2025 volala som dr neni tam.boze. to je tiez taky doktor az zajtra lebo je v nemocnici a pytal sa ma ci nemam stres v praci mam novu a velmi sa pohybujem vnimam mam tam milion ludí a vtedy prave mi ta menstruacia začala unavana totalne som padala domov a tam sa mi to aj pustilo v robote. Jak som sa rozchodila a mam to doteraz to spinenie vraj to moze byt zo stresu. Ale pojdem zajtra rano :(
Ach to moze aj stres takto uplna zmena šok spravit som nevedela ale podla mna je to nieco vazne.
Mávala som slabu MS asi 3 dnovu a teraz normalne mi vychadzalo viac ako som zacala robiť.
Ja mam 32.
Nekupem sa nikde ani som toto leto nebola. Absolutne nikde este.
@balerina2025 volala som dr neni tam.boze. to je tiez taky doktor az zajtra lebo je v nemocnici a pytal sa ma ci nemam stres v praci mam novu a velmi sa pohybujem vnimam mam tam milion ludí a vtedy prave mi ta menstruacia začala unavana totalne som padala domov a tam sa mi to aj pustilo v robote. Jak som sa rozchodila a mam to doteraz to spinenie vraj to moze byt zo stresu. Ale pojdem zajtra rano :(
Ach to moze aj stres takto uplna zmena šok spravit som nevedela ale podla mna je to nieco vazne.
Mávala som slabu MS asi 3 dnovu a teraz normalne mi vychadzalo viac ako som zacala robiť.
@anonym_autor tak stres moze mat dopad na vsetko, drzim palce. ja mam stres a odvtedy mam cyklus 2-3x do roka. ale ja som o 10 rokov starsia
Mne to prislo tak ze odkedy robim tak mi vsetko začalo vypúštať.... z tela von.
Doslova takto mi to príde. Ten pohyb a zrazu bum.
No uvidime snad mi nepovie ze uha mate nador leno mu tam odpadnem.
Tehotna stopercent nie nemam partnera. Kilov.
mam 51 inak som chuda. 1 dieta mam 9 rocne. Este neviem co by pomohlo :/
Mne to prislo tak ze odkedy robim tak mi vsetko začalo vypúštať.... z tela von.
Doslova takto mi to príde. Ten pohyb a zrazu bum.
No uvidime snad mi nepovie ze uha mate nador leno mu tam odpadnem.
Tehotna stopercent nie nemam partnera. Kilov.
mam 51 inak som chuda. 1 dieta mam 9 rocne. Este neviem co by pomohlo :/
@anonym_autor do zajtra vydrz. chod sa prejst na vzduch alebo ked si v praci mysli na ine ja viem ze je to tazke.
jednoznacne by som to riesila hned, nevies, co v tom je. moze to byt pokojne aj ta cysta, to treba riesit s lekarom.
Pojdem :( no ja to citim ze ta robota mi take soky dala ze konec. Ale to by bol najmensi problem uplne mi otocila rezim a co bolo doteraz. Je tam velky tlak a fyzicky aj dvihnem aj kráčam. Tak dakujem pojdem tam zajtra.
Este mi zacali padat vlasy strasne odkedy som tam vsade man vlasy , a aj som schudla asi 4 kila hned. Tak toto bude zaujimave
Vymeň robotu, tvoje telo to očividne nezvláda.
Este mi zacali padat vlasy strasne odkedy som tam vsade man vlasy , a aj som schudla asi 4 kila hned. Tak toto bude zaujimave
@anonym_autor ahoj, nador nemas, vydrz do zajtra a chod k dr. Problemy s cyklom a nekonciacom krvacanim alebo spinenim su caste.
Vymeň robotu, tvoje telo to očividne nezvláda.
@januska12323 obávam sa zexmate asi pravdu. Davaju ma oddychnut ale je to záber. Ale ma to baví len som strasne aj hlavou stále tam. Psychika sa mi totalne otocila. Este vydrzim leto a hladam si iné. Mam taku moznost :/ a dakujem za odpisanie.

Može byť cysta alebo myom. Riešila by som hneď