icon

Čo to mám na prsníku?

5. sep 2023

Zajtra idem samozrejme k lekárovi dosť som prelaknuta čo to môže byť stretli ste sa už z niečím takym

janai1
5. sep 2023

nemáš fotku

stellarstar
5. sep 2023

Čo konkrétne?

autor
5. sep 2023
autor
5. sep 2023

Pardon z paniky som zabudla vložiť

kvetinka1918
5. sep 2023

Ahoj presne toto som mala ja tiež som sa zľakla ale skúsila som si to vytlačiť nič nešlo tak som si dala na to alpu a má mesiac to zmizlo a keď som to hovorila doktorke že to je z podprsenky mne tak teda povedala a zmizlo

kvetinka1918
5. sep 2023

Ale ty to máš o neico väčšie neviem skús ísť a uvidíš čo ti povie

bessie12
5. sep 2023

toto mam casto. Je to zapalena vyrazka. Myslim, ze to je z toho, ze sa prsia potia a potom vznikne toto. Momentalne mam ich asi 3, ale uz to pomaly mizne.

autor
5. sep 2023

Strašne sa bojím že je to rakovina prsníka mám úplnú paniku

petronelag
5. sep 2023

Ak je to zaparené - tak si to treba osprchovať a posypať zásypom napr. Aviril, ale to vyzerá skôr ako nejaká reakcia (napr. na prášok na pranie, v ktorom bola praná podprsenka) podobné ekzému, ak to aj svrbí. Ale ak je to väčšie a nezlepší sa do konca týždňa, tak by som radšej išla k lekárke.

majusikk
5. sep 2023

Mamina také mala a dávala si na to vysnovsky aj framikoin a pomohlo

renab
5. sep 2023

Daj si na to slaninu, alebo ichtoxylovy krem, alebo laliu. Vyhnisa a bude. Obycajny vriedok. S tymto by ma k doktorovi nikto nedostal.

bessie12
5. sep 2023

nie je to ziadna rakovina. Nestresuj sa zbytocne. Chapem, ze mas strach, ale vsetko s mierou. Treba si zachovat chladnu hlavu. Ako som uz spominala. Presne toto iste mam pravidelne a do mesiaca to mizne. Moj muz sa smeje, ze mam dalsie bradavky 😂

autor
5. sep 2023

@bessie12 presne podoba sa to na bradavky nikdy v živote som nemala takéto vyrážky preto som s toho taká videsena

bessie12
5. sep 2023

ja to mam kazdy mesiac. Neboj, nic vazne to nie je. Ja si na to davam cajovnikovy olej. Ono to skor ci neskor zmizne.

drm21
5. sep 2023

Nie neboj presne toto isté mávam aj ja Je to aj kvôli tomu že mám tiež väčšie prsia a koľkokrát mi to spraví aj zarastený chĺpok

sunshine_18
5. sep 2023

Ja by som to osprchoavala cistou vodou a bud betadinom pretriet alebo natriet sudokremom

stellarstar
5. sep 2023

Rakovina prsníka sa takto neprejavuje stačí zapnúť sedliacky rozum a pozrieť fotky kde a ako sa rakovina prsniku tvorí. Je to zaparenina, keď netreba podprsenku nenos, dávaj na to pozor aby si to tam a mala Suche a aby sa to vetralo. A dávaj tam nejaký ľahký krém napr bepanthen

autor
5. sep 2023

Ďakujem všetkým za odpovede ☺️ aspoň trochu som kľudnejšia hádam to teda nebude nič vážne.

alickapusinka
5. sep 2023

aj mne sa to robí v lete ked sa spotím v robote pokiaľ dôjdem domov dám si sprchu a alpu tiež natieram mám to aj ja vždy v lete ked sú horúčavy. Neboj nie je to to zakerná sviňa podľa mňa je to výražka s potu alebo od podprsenky otlačene.

alickapusinka
5. sep 2023

@stellarstar vieš kto to nikto nezažil a z niečoho takého má strach. Nie každý je učení .Sú ženy ktoré majú strach. Aspoň sme ju ukľudnili.

ankare
5. sep 2023

Nápis do skupiny Zdravotníci na MK

pininka1
5. sep 2023

Ja to mam bezne, je to len zapalena vyrážka, aj pod pazuchou sa mi také robia.

stellarstar
5. sep 2023

@alickapusinka ja som to myslela v dobrom veď skoro každý deň si tu ženy zdiagnostikujú rakovinu a bolo by stačilo dat foto do Google lens a vedela by že sa nejedná o rakovinu. Ale viem pod stresom je to také iné. A viem aké to je zažila som už nie jedno ale ja si viem zachovať chladnú hlavu

vanilkovazmrzka
5. sep 2023

Jebak nie je rakovina 🤷‍♀️

kylie1983
5. sep 2023

Možno impetigo? Ja som mala take od malého. Síce len dve, ale bolo to impetigo. V každom prípade nestresuj 🙂

missviolet
5. sep 2023

taketo mavam bezne, lebo mam giga prsia bohuzial. na sone vzdy okomentovali, ze cysty