icon

Čo urobiť pri silnej menštruácii?

gabriela2023
21. okt 2024

Ahojte , mam už 9 den silnu mestruaciu. Volala som dnes gynekologovi. Mám tam zajtra rano hned prisť. Co mi bude prosím robiť? Asi niejaku inekciu mi da na zastavenie krvacania? Niekedy mavam 5 alebo sest dni . Pretobsom nevolala v piatok.😔Bojim sa. Dakujem . Prajem pekny den.

slavkadud
21. okt 2024

Ja si praveze vobec nemyslim, ze by ti to krvacanie nejakym sposobom zastavoval. Mas to takto prvy raz alebo uz sa ti to niekedy stalo predtym? Podla mna jeho postup bude taky, ze si to budes sledovat, ako to bude dalsi mesiac a potom sa uvidi, co s tym a ci to vobec bude riesit.

gabriela2023
autor
21. okt 2024

@slavkadud raz sa mi to stalo 4 roky dozadu. Vtedy som dostala na predpis lieky na zastavenie krvacania. Hned mi zabrali. Teraz mam prist.

palicka
21. okt 2024

@gabriela2023 pravdepodobne Utz. Uvidí, kvôli čomu tak veľa krvácaš. Dostaneš lieky, k nepomôžu, kyret. Teda ak sa nenájde iná príčina

rebi789
21. okt 2024

@gabriela2023 ber železo a možno aj ascorutin, krvacanie to asi nezastavi ale môže trošku pomôcť

lanka999
21. okt 2024

mne sa to stavalo pred rokom dali mi lieky na zastavenie krvacania. Po zmene gynekologa mi nasli pricinu, hormonalna nerovnovaha, uzivam dufaston pol roka, cyklus je normalny 🙂