Čo užívate cez menzes?
Ahojte baby. Chcem sa spýtať čo užívate pri svojich dňoch také urcinne ? Poslednou dobou totižto keď mi má začať ms alebo sú to prvé dni tak mi býva zle od žalúdka
A ľúbi ma aj prehnať pár krát ...dá sa proti tomu nejako bojovať ? Aby som nemala hentake problémy až ? Nemavala som tieto potiaže preto sa pýtam ako tomu predchádzať aby som to nemala také kritické . Ďakujem za rady 🤔☺️
Panadol femina...uľaví od kŕčov a bolesti
valetol :D pri prvom naznaku, ze to na mna ide, ked to necham vygradovat, ani Boh mi nepomoze :D
@limetka69 Mne po valetole išla hlava prasknuť a ani od krčov mi nepomohli a to bol vtedy masaker a poznám dosť ľudí čo sa prejavili vedľajšie učinky
@dominika113 ani moja mama nemoze valetol, je jej z neho zle, ale mne zabera, rovnaku sluzbu urobi aj ibalgin, proste liek od bolesti hned na zaciatku 🙂
@jenny3128 mne veľmi pomáha keď si dam ibalgin skôr ako ma začne bolieť brucho a potom mi je dobre ani zle mi neni tak skús toto
mne pomohli len algifen kvapky
@jenny3128 kombinacia No-Spa a Brufen, doporucena of gynekologicky. No-Spa proti krcom (nebude ta nutit na hnacku), Brufen od bolesti.
@jenny3128 mne zaberá jedine paralen, napr. brufen mi nezaberá vobec, treba poskúšať, čo na teba funguje, na mna ani to No-spa nezabralo vobec a niektoré baby si to chvália
@jenny3128 ja tak isto
@jenny3128 mne tiež pomahaju iba algifenove kvapky

Pripojím sa, tiež v poslednej dobe je to hrozné.