Čo vám pomáha na menstruačné bolesti?
Kazdy mesiac aj tri dni hrozne bolesti. Prosim co pomaha vam?
flector
Brufen a ibalgin
Daj si Buscopan, uvolnuje krce.
Ibalgin je nebezpecny na zaludok, tak s tym pri pravidelnom uzivani pozor.
Teplé až horúce hocičo - sprcha, termofor, fľaša s horúcou vodou, ohrievače rúk... Keď to skombinujem s ibalginom tak účinok je extra rýchly.
Mne pomaha Ibuprofen 200 (to je detska davka, alebo ked kupis 400 a predelis na polovicu).
Termofor horuci na brucho alebo napustit plastovu flasu horucou vodou a prilozit
Mne pomáha zredukovať intenzitu krvácania užívaním vysokých dávok vitamínu C. Začínala som aj 2-3 dni pred očakávaným začiatkom a pokračovala aj počas. Zmiernila sa intenzita krvácania a vďaka zníženiu straty krvi som takmer úplne prišla aj o sprievodné príznaky ako bolesti.
Flector, alebo Algifen neo kvapky.
Novalgin, alebo Nalgesin Forte
Niekde som citala, ze dr odporuca kombinovat NoSpa na krce a inuprofen 400mg na bolest.
Frťan tvrdého 🤷🏻♀️
Panadol Femina
Mne kedysi strasne davno zaberal jedine coxtral (uz sa davno nevyraba), na krce mi nezaberalo nic, lebo mna boleli krize... inak teraz, ked teda citim trochu bolest (v porovnani s tym, co to byvalo, to je teraz tak miliontina z povodnej), tak mi uvolnuje pohyb - kruzenie panvou, osmicky, podsuvanie panvy a take pomale tahave pohyby (pohyby v podstate rovnake ako pri sexe). Minule mi to na fb vyhodilo ako somaticky pilates...
Za mlada Algifen kvapky,potom Ibalgin, dlho dlho pohoda a teraz Flector. Ale vždy si musím dať liek a na hodinu dve do postele, kým zaberie.
Teplo mi pomohlo presne 0x. Mne pomáha nurofen rapid ale dám si ho kým ešte nie sú bolesti také neznesiteľné
Panadol

ja budem za divnu, mne pomaha sladke...keksik, aj čokoľvek ine ma ukľudní